Kuljetusvahinko

Tavarankuljetusvakuutuksesta voidaan korvata yrityksen oman vaihto- tai käyttöomaisuuden vahingoittuminen kuljetuksen aikana. Kuljetettava omaisuus sekä liiketoimintaan kuuluvat kuljetukset on eritelty vakuutuskirjaan.

Autokuljetusvakuutuksesta voidaan korvata yrityksen omaa tai haltuun uskotun omaisuuden vaurioituminen rahtivapaan kuljetuksen aikana. Kuljetettava omaisuus sekä kuljetusväline on kirjattu vakuutuskirjaan.

Tutustu tarkemmin vakuutusturvaan ja ehtoihin vakuutussivuilla.

Jos kuljetat tavaraa korvausta vastaan ja haltuun uskottu omaisuus on vaurioitunut, katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseksi kuljetusvastuuvakuutuksesta.

Toimi näin

  1. Ryhdy toimenpiteisiin vahingon rajoittamiseksi.
  2. Ilmoita vahingosta Turvan verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme p. 01019 5108. Verkkopalvelu on auki joka päivä klo 7-23. Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

    Kirjaudu sisään
  3. Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.