Ajoneuvon tuulilasi rikkoutui

Kaskon lasivakuutuksesta voidaan korvata ajoneuvon ikkunalasit, kun ne ovat rikkoutuneet niihin suoraan osuneesta iskusta. Ikkunalaseilla tarkoitetaan tuulilasia, sivulaseja ja takalasia.

Vahingon laajuudesta riippuen rikkoutunut lasi voidaan joko paikkakorjata tai vaihtaa kokonaan. Lasivakuutuksen korvaus ei vaikuta kaskon bonukseen alentavasti.

Mikäli yrityksen ajoneuvon kaskovakuutuksessa ei ole lasivakuutusta, voidaan rikkoutunut lasi korvata kolarointivakuutuksesta. Kolarointivakuutuksen korvaus vaikuttaa kaskon bonukseen alentavasti.


Toimi näin


Jos lasi paikkakorjataan:

  1. Vie ajoneuvo korjattavaksi lähimpään lasikorjaamoon. Lähimmän lasikorjaamon löydät osoitteesta pilkington.fi tai carglass.fi
  2. Vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä, lasikorjaamo laskuttaa paikkauksesta suoraan Turvaa.
  3. Paikkakorjauksesta ei vähennetä omavastuuta.


Jos lasi vaihdetaan:

  1. Ilmoita lasivahingosta tekemällä vahinkoilmoitus yrityksen verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme numeroon 01019 5108.

    Kirjaudu sisään

    Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ohjeet. Verkkopalvelu on käytettävissä joka päivä klo 7-23.
  2. Vie ajoneuvo korjattavaksi lähimpään lasikorjaamoon. Lähimmän lasikorjaamon löydät osoitteesta pilkington.fi tai carglass.fi
  3. Lasinvaihdosta vähennetään omavastuu 200€, jonka voit maksaa suoraan korjaamolle.