Ajoneuvo jätti tielle

Kaskon autopalveluvakuutuksesta voidaan korvata yrityksen automatkan keskeytymisestä aiheutuneet ylimääräiset kustannukset, kuten esimerkiksi ajoneuvon hinaus ja henkilöiden matkanjatkamisesta aiheutuneista kustannuksia.

Huomioithan, että autopalveluvakuutuksesta korvataan matkan jatkamisen kuluja edullisimman mahdollisen kuljetusvälineen mukaisesti ja enintään 400 euroon asti yhtä vahinkoa kohti. Kaskon autopalveluvakuutus päättyy, kun ajoneuvon käyttöönottopäivästä on kulunut 15 vuotta.


Toimi näin

  1. Hanki hinausapua, saat sitä ottamalla yhteyttä Turvan hätäpalveluun numeroon 01019 5111. Hätäpalvelu antaa myös lisätietoa matkan jatkamisesta.
  2. Sinun ei tarvitse hakea korvausta hinauksesta erikseen. Ajoneuvon hinannut yritys on suoraan Turvaan yhteydessä kulujen maksamisesta.
  3. Hae korvausta vain, jos sinulle aiheutui kuluja matkan jatkamisesta. Tässä tapauksessa ilmoita vahingosta tekemällä vahinkoilmoitus yrityksen verkkopalvelussa tai soita korvauspalveluumme numeroon 01019 5108.

    Kirjaudu sisään

    Kun olet tehnyt ilmoituksen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Saat meiltä tarkemmat ohjeet. Verkkopalvelu on käytettävissä joka päivä klo 7-23.