Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen vastuukuljetusvahinko

Tiekuljetuksen yleisestä vastuuvakuutuksesta voidaan korvata vakuutuksenottajan kuljettaman tavaran kuljetuksen aikainen vähentyminen, vahingoittuminen tai sen luovutuksen viivästyminen.

Toimi näin

 1. 1. Pyri rajoittamaan vahinkoa

  Ryhdy toimenpiteisiin vahingon rajoittamiseksi. Hanki rahdin kuljetukseen liittyvät asiakirjat reklamaatiomerkintöineen ja valmistaudu toimittamaan ne vakuutusyhtiöön.

 2. 2. Ilmoita vahingosta

  Ilmoita vahingosta soittamalla korvauspalveluumme numeroon 01019 5108. Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

 3. 3. Ota huomioon

  Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.

  Mikäli vahinkoon liittyy rangaistava teko, tulee siitä ilmoittaa poliisille.

Usein kysyttyä

Tiekuljetuksen yleisestä vastuuvakuutuksesta voidaan korvata vakuutuksenottajan kuljettaman tavaran kuljetuksen aikainen vähentyminen, vahingoittuminen tai sen luovutuksen viivästyminen. Korvattavuuden arvioinnissa käytetään tiekuljetussopimuslakia.

Verkkopalvelussa voivat yrityksen puolesta ilmoittaa sellaiset henkilöt, joille on annettu oikeudet kyseisen vakuutuksen hoitoon. Yrityksesi verkkopalvelun pääkäyttäjä tai käyttöoikeushallitsija voivat antaa sinulle oikeudet verkkopalveluun. Lue lisää verkkopalvelusta ja valtuuttamisesta.

Vai etsitkö näitä?