Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Loukkaannuin vapaa-aikana

Tapaturmavakuutuksesta voidaan korvata tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kuten lääkärinpalkkioita ja lääkärin määräämiä tutkimuksia, hoitoja sekä lääkekuluja. Vakuutukseen saattaa sisältyä myös päivärahakorvaus tai korvaus pysyvästä lääketieteellisestä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta.

Toimi näin

 1. 1. Varaa aika lääkärille

  Hakeudu lääkärin vastaanotolle Pihlajalinnaan. Voit asioida myös Terveystalossa tai muissa hoitolaitoksissa. Muista ottaa Kela-korttisi mukaan yksityiselle lääkäriasemalle. Pyydä lääkäriltä käynnin yhteydessä hoitokertomusteksti.

 2. 2. Tee vahinkoilmoitus

  Maksa hoitokulusi ensin itse ja hae sen jälkeen niistä korvausta. Ilmoita vahingosta sähköisellä lomakkeella .

 3. 3. Hae tarvittaessa maksusitoumusta

  Voit hakea maksusitoumusta lääkärin määräämään magneettitutkimukseen tai toimenpiteeseen. Pyydä tällöin hoitolaitosta toimittamaan lääkärinlausunto yhtiöömme. Saat tiedon päätöksestä tekstiviestillä tai postitse. Yksittäiset lääkärikäynnit, laboratorio-, ultraääni- ja röntgentutkimukset tulee ensin maksaa itse.

 4. 4. Pyydämme lisätietoja tarvittaessa

  Kun olet lähettänyt hakemuksen, voit rauhassa odottaa korvauspäätöstämme. Lisätietoja pyydämme kyllä, jos sellaisia tarvitsemme. Korvauspäätöksen toimitamme verkkopalveluun tai tekstiviestillä.

 5. 5. Odota korvauspäätöstä

  Odota korvauspäätöstä, pyydämme tarvittaessa tositteet.

Vai etsitkö näitä?