Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kuljetusvahinko

Vahingoittuiko yrityksen oma vaihto- tai käyttöomaisuus kuljetuksen aikana? Katso toimintaohjeet.

Toimi näin

  1. 1. Pyri rajoittamaan lisävahingot

    Ryhdy toimenpiteisiin vahingon rajoittamiseksi.

  2. 2. Tee vahinkoilmoitus

    Ilmoita vahingosta soittamalla korvauspalveluumme p. 01019 5108 . Saat meiltä tarkemmat ja tapaukseen yksilöidyt ohjeet.

  3. 3. Turva saattaa tarkistaa vahingon

    Turvalle on annettava mahdollisuus tarkastaa vahingoittunut vakuutettu omaisuus ennen sen korjaamista tai hävittämistä. Turva osallistuu vahingon syyn selvittämiseen ja antaa perustellun korvauspäätöksen tarpeellisten tutkimusten jälkeen.

Usein kysyttyä

Tavarankuljetusvakuutuksesta voidaan korvata yrityksen oman vaihto- tai käyttöomaisuuden vahingoittuminen kuljetuksen aikana. Kuljetettava omaisuus sekä liiketoimintaan kuuluvat kuljetukset on eritelty vakuutuskirjaan.

Autokuljetusvakuutuksesta voidaan korvata yrityksen omaa tai haltuun uskotun omaisuuden vaurioituminen rahtivapaan kuljetuksen aikana. Kuljetettava omaisuus sekä kuljetusväline on kirjattu vakuutuskirjaan.

Jos kuljetat tavaraa korvausta vastaan ja haltuun uskottu omaisuus on vaurioitunut, katso ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseksi kuljetusvastuuvakuutuksesta.

Verkkopalvelussa voivat yrityksen puolesta ilmoittaa sellaiset henkilöt, joille on annettu oikeudet kyseisen vakuutuksen hoitoon. Yrityksesi verkkopalvelun pääkäyttäjä tai käyttöoikeushallitsija voivat antaa sinulle oikeudet verkkopalveluun. Lue lisää verkkopalvelusta ja valtuuttamisesta .

Vai etsitkö näitä?