Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen

Yrityksen ajoneuvovahinko

Liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneita henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Kaskovakuutuksesta vastaavasti korvataan yrityksen ajoneuvon vaurioita.

Toimi näin

 1. 1. Ilmoita vahingosta verkkopalvelussa

  Jos yrityksellä on käytössä Turvan verkkopalvelu, tee vahinkoilmoitus siellä. Voit myös ilmoittaa vahingosta korvauspalveluumme numeroon 01019 5108.

  Kirjaudu verkkopalveluun
 2. 2. Ajoneuvon vaurioiden tarkastus

  Vie yrityksen ajoneuvo vahinkotarkastukseen. Korjaamokumppanimme tarkastaa ajoneuvon vauriot ja lähettää korjausarvion meille hyväksyttäväksi. Samalla voit sopia aikatauluista korjaamon kanssa.

  Turvan kumppanikorjaamoketjut vauriokorjauksessa ovatIncar ja Autoklinikka . Ota yhteyttä kumppaniin.

 3. 3. Olemme sinuun yhteydessä

  Saat korvauspäätöksen ja tiedon omavastuun suuruudesta, kun olemme käsitelleet vahinkoilmoituksesi. Vastaamme tyypillisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Samalla tieto menee vahinkotarkastuksen tehneelle korjaamokumppanillemme.

Lisätietoa vahinkotyypeistä

Liikennevakuutus korvaa ajoneuvon liikenteessä käyttämisestä aiheutuneita henkilövahinkoja. Lue lisää henkilövahingosta liikenteessä.

Liikennevakuutuksesta korvataan liikenteessä sattuneita henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Liikennevahingossa on aina osallisena muitakin kuin sinun ajoneuvosi, esimerkiksi toinen ajoneuvo, polkupyöräilijä, jalankulkija tai ulkopuolisen omaisuus.

Kaskovakuutuksesta korvataan oman ajoneuvosi vaurioita, jos se on vahingoittunut esimerkiksi törmäyksessä tai suistunut tieltä.

Vahinkoilmoituksen lisäksi ilkivalta- ja varkausvahingoista tulee aina tehdä ilmoitus poliisille.

Vahinkoilmoituksen lisäksi hirvi- ja peuravahingoissa tulee aina ilmoittaa poliisille törmäyksestä eläimen kanssa.

Usein kysyttyä

Hinauksen yrityksen autolle saat hätäpalvelustamme 01019 5111. Hätäpalvelu palvelee 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Ota ylös vastapuolen rekisteritunnus, henkilötiedot ja vakuutusyhtiö.

 • Jos vahingon on aiheuttanut toinen osapuoli, tulee hänen ilmoittaa vahingoista omaan vakuutusyhtiöönsä. Voit myös itse ottaa yhteyttä vastapuolen vakuutusyhtiöön.

 • Jos vahingon aiheuttaja on epäselvä, molemmat osapuolet tekevät vahinkoilmoituksen yhtiöönsä.

Jos tilanne on epäselvä, on paikalle hyvä kutsua poliisi soittamalla hätänumeroon 112.

Voit ottaa kuvan tilanteesta ennen ajoneuvojen siirtoa, pyydämme kuvaa tarvittaessa.

Vai etsitkö näitä?