Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Haemme ostolaskujen käsittelijää / kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle

2.11.2018 - Rekrytointi

Haluatko Suomen parhaiten palvelevaan joukkoon? Etsimme nyt ostolaskujen käsittelijän / kirjanpitäjän äitiyslomansijaista määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Tampereelle.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen sähköinen käsittely ja maksuliikenteen hoitaminen sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Sinun ei tarvitse olla tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, mutta menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta myös kirjanpidon tekemisestä. Haemme joukkoomme ennen kaikkea positiivista ja huumorintajuista työkaveria, jolla on aktiivinen työote ja joka jaksaa palvella asiakkaita iloisella mielellä. Toivomme, että olet työssäsi oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Sinulle tiimityö ja uuden oppiminen ovat itsestäänselvyyksiä.

Edellytyksiä työssä menestymiselle:

  • muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta ja/tai ostoreskontran hoitamisesta
  • kokemusta maksuliikenteen, arvonlisäveron ja muun verotuksen hoitamisesta
  • halu ottaa vastuuta muistakin taloushallinnon tehtävistä
  • reipas, positiivinen asenne työntekoon
  • kykyä ja halua uuden oppimiseen

Eduksi katsomme, jos sinulla on entuudestaan Basware P2P:n, Opus Capitan ja SAP Ficon tuntemusta.

Jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät kohdallasi, me puolestamme haluamme tarjota sinulle puitteet onnistua työssäsi. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mutkattoman työilmapiirin ja tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, johon kuuluu lisäksesi pääkirjanpitäjiä ja laskenta-assistentteja. Työtä tehdään Tampereen keskustan tuntumassa laadukkaassa työympäristössä ja saat tehtäviisi kunnollisen perehdytyksen.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.raukola.fi/jata-hakemus viimeistään 18.11.2018. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan siis jo hakemuksessasi, millä aikataululla voisit aloittaa tehtävissä!

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 5886109, kaisa-maria.kokkonen@raukola.fi.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella. Turvassa on mukava asioida, sillä työntekijöistämme on aidosti kivaa tehdä hommia yhdessä, asiakkaiden hyväksi. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehitämme eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen.

Katso myös: