Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
 • Luonto kutsuu retkeilijöitä puoleensa

  24.7.2020 | Tuoteuutiset

  Menneen kevään ja kesän aikana retkeilyalueet ja luonnonpuistot ovat täyttyneet ennennäkemättömällä tavalla. Jo kokeneet eränkävijät, mutta myös lajista vastikään intoutuneet retkeilijät ovat nauttineet luontopolkujen tarjoamista elämyksistä roppakaupalla. Niin lyhyelle luontoretkelle kuin pidemmällekin patikkareissulle lähtiessä kannattaa tarkistaa muutama turvallisuusvinkki.

  Lue lisää

 • Pirkan Kierros tulee taas, oletko valmis!

  22.6.2020 | Turva mukana

  Jo yli 40 vuoden ajan perinteikkäät Pirkan Kierros -tapahtumat ovat saaneet suomalaiset kuntoilijat liikkeelle Pirkanmaan alueella. Poikkeuksellisen kevään vuoksi Pirkan Pyöräilyn ajankohtaa on siirretty, mutta onneksemme pääsemme nauttimaan urheilujuhlan tunnelmasta ja liikunnan ilosta normaalia myöhempänä ajankohtana. Olemmekin 110-vuotis juhlavuotenamme mielellämme mukana osallistumassa ja tukemassa paikallisia urheilutapahtumia!

  Lue lisää

 • Veneilijät huomio! Uusi vesiliikennelaki on astunut voimaan

  15.6.2020 | Tuoteuutiset

  Uudella vesiliikennelailla pyritään selkeyttämään ja yhdenmukaistamaan vesiliikenteen liikennesäännöt ja liikennemerkit. Uudistetun vesiliikennelain tavoitteena on lisätä vesiliikenteen turvallisuutta ja vastuullista veneilyä, selkeyttää vesiliikenteen viranomaisten rooleja ja tehtäviä sekä yhdenmukaistaa vesiliikennelain ja merilain suhdetta.

  Lue lisää

 • Kutsu yhtiökokoukseen

  Keskinäisen Vakuutusyhtiön Turvan osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään perjantaina 26.6.2020 klo 15.30 alkaen yhtiön pääkonttorissa osoitteessa Järvensivuntie 3, Tampere.

  Lue lisää

 • Oletko jo tutustunut tieliikennelain uudistuksiin?

  5.6.2020 | Tuoteuutiset

  Uusi tieliikennelaki on astunut voimaan 1.6.2020 alkaen, mutta mitä muutoksia se tuo tullessaan? Uusi tieliikennelaki muuttaa muun muassa liikennemerkkejä, tiemerkintöjä sekä nopeusrajoituksia. Lisäksi uusi laki antaa vapauksia pysäköinnin ja kaistanvalinnan suhteen. Jokaisen tiellä liikkujan ennakointivelvollisuutta ja huolellisuutta painotetaan aiempaa enemmän, jotta vaaroilta ja vahingoilta vältyttäisiin yhä paremmin. Olit sitten liikkeellä autolla, pyörällä tai jalan – on tarpeen kerrata tieliikennelain uudet sekä jo entuudestaan tutut säännökset.

  Lue lisää

 • Vakavarainen ja vastuullinen Turva jo vuodesta 1910

  Turvan vuosi 2019 päättyi erinomaisissa tunnelmissa; EPSI Ratingin Vakuutustutkimuksessa olimme jälleen kerran voittajia henkilöasiakkaiden sarjassa, saimme Innostavimmat työpaikat 2019 –tunnustuksen ja tilikauden tulos näytti kaikkien aikojen ennätyslukemia.

  Lue lisää

 • Renkaiden vaihto on selvä kevään merkki

  6.4.2020 | Tuoteuutiset

  Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ovat kummastuttaneet kuluvan talven aikana meitä kaikkia. Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja moni autoilija miettiikin, milloin renkaanvaihto olisi ajankohtainen. Asianmukaiset renkaat ovat yksi keskeisimmistä autoilun turvallisuustekijöistä. Renkaanvaihtoa suunnitellessa on otettava huomioon renkaiden kunto, keliolosuhteet ja oma ajoympäristö.

  Lue lisää

 • Turva ja pesäpalloseura Manse PP yhteistyöhön

  Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ottaa ylpeänä ensiaskeleensa kansallispelimme pesäpallon parissa, kun aloitamme yhteistyön tamperelaisen Manse PP:n kanssa.

  Lue lisää

Lataa lisää