Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kolmas yhteistyökausi BC Nokian kanssa sujunut erinomaisesti

10.1.2022 - Turva mukana

Turvan ja miesten Korisliigaa pelaavan BC Nokian yhteistyö on jatkunut tiiviinä myös kaudella 2021-2022. Kolmatta yhteistyökautta on seurattu Turvassa tyytyväisin mielin. Pitkäjänteinen työ on mahdollistanut yhteistyön kehittämisen kumpaakin osapuolta hyödyttävillä tavoilla ja yhdessä oppien.

Peliasujen, videoyhteistöiden ja joukkueen kotihallilta bongattavien mainosten lisäksi yhteistyö on näkynyt esimerkiksi otteluisännyyksinä. Seuraava Turvan otteluisännyys tapahtuu 2.2., kun BC Nokian on määrä kohdata Kobrat.

”Meille Turvassa on tärkeää, että jaamme sponsorointikumppaneidemme kanssa yhteisen arvopohjan. Turvan ja BC Nokialle yhteistä on erityisesti iloisuus ja hymy. BC Nokian matkassa mukana olemalla kykenemme tarjoamaan sellaisia tunne-elämyksiä, joita me brändinä yksin emme välttämättä muuten pysty saamaan aikaan”, hehkuttaa Turvan markkinointipäällikkö Janica Lamberg.

”Turvalle urheilun tukeminen – erityisesti lasten ja nuorten urheilun tukeminen – on konkreettinen keino osoittaa, että välitämme ympäröivästä yhteisöstämme. Pidän tärkeänä myös pitkäjännitteistä yhteistyötä, sillä siten voimme yhdessä saavuttaa jotakin paljon enemmän”, hän jatkaa.

Koronavirus on jälleen langettanut pitkän varjonsa myös Korisliigan ylle, kun vuodenvaihteessa runkosarja päätettiin laittaa tauolle 18.1. saakka. Tavoitteena on katkaista seuroissa levinneet tartuntaketjut. Nokialla odotetaan jo suurella innolla, että kutkuttavaan tilanteeseen jäänyt runkosarja voidaan pelata turvallisin mielin loppuun.

”Nämä ovat vaikeita aikoja, jolloin meidän kaikkien tulee pitää yhtä, joten Turvan ja BC Nokian kaltaiset pitkän ajan yhteistyöt ovat tärkeitä. Odotan innolla, että pelit jatkuvat ensi viikolla. Runkosarja on loppusuoralla ja olemme jännittävässä tilanteessa, kun taistelemme paikastamme Korisliigan kuuden parhaan joukossa”, kuvaa tunnelmiaan BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson.

Turvalaiset toivovat, että pelejä päästään pian jatkamaan ja kannustamme BC Nokiaa kohti pudotuspelejä. Let’s go Näädät! BC Nokian tuoreet kuulumiset voit tarkistaa osoitteessa bcnokia.fi

Katso myös: