Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Me tehdään uutta Turvaa!

22.9.2021 - Turvassa tapahtuu

Turvassa on ollut jo jonkin aikaa käynnissä mittava uudistus. Se ei ole vain järjestelmä- ja laiteuudistus, vaan koskee kaikkia palveluitamme (puhelinjärjestelmä, asiakasrekisteri, laskutus) ja myös tuotteitamme. Olemme kuunnelleet toiveitasi ja rakennamme täysin uuden kokonaisuuden, joka vastaa paremmin sinun ja perheesi tarpeisiin.

Hanke on kuin kerrostalo, joka valmistuu kerros kerrokselta. Kun saimme ensimmäiset kerrokset valmiiksi, aloitimme muuton vanhoista järjestelmistä uuteen. Näin saamme hoidettua sinunkin asioitasi ketterämmin jo nyt. Siksi toistaiseksi osa sinullekin näkyvästä osuudesta on uutta, osa vanhaa.

Tuotteet vaihtuvat uusiin

Uusi vakuutusjärjestelmämme antaa meille mahdollisuuden tehdä ehdottamianne muutoksia tuotteisiimme. Ensimmäisenä uudistui kotivakuutuksemme. Siirrämme vähitellen kaikki kotivakuutukset, myös sinun vakuutuksesi vanhasta tuotteesta uuteen. Koska emme tee pientä pintaremonttia vaan rakennamme kokonaan uutta, täytyy meidän irtisanoa aiempi vakuutuksesi ja tarjoamme tilalle uutta tuotetta. Lähetämme sinulle kirjeen, jossa kerromme tästä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin maksaa lasku, niin vakuutus on voimassa.

Kirjeen mukana on materiaalia, jossa kerromme uudistuneesta kotivakuutuksesta. Jos olet paperittoman palvelun asiakkaamme, tämän materiaalin löydät verkkopalvelusta. Verkkopalvelussa on uudesta tuotteesta runsaasti muutakin materiaalia ja kaikki asiakkaat löytävät sieltä esimerkiksi vakuutusoppaan ja -ehdot. Olemme keränneet uudistukseen liittyvää asiaa myös nettisivuillemme turva.fi/uudistus.

Kotivakuutuksen kanssa samaan aikaan saimme uuden lemmikki-, vene- ja metsävakuutuksen.

Muutoksia laskutuksessa

Tuoteuudistuksen yhteydessä myös laskutus uudistuu. Jos sinulla on Turvasta useampi vakuutus, vanhojen tuotteiden yhteislaskutus eli maksusopimus valitettavasti hajoaa tilapäisesti, koska uusien tuotteiden laskutus siirtyy jo uuteen aikaan. Lasku on saanut uuden, modernin ilmeen. Jos olet aiemmin ollut Turvan maksusopimusasiakas, niin laskun ulkonäkö onkin jo sinulle tuttu. Näet mallin uudesta laskusta turva.fi/uudistus-sivultamme.

Kätevin tapa hoitaa laskun maksu, on ottaa käyttöön paperiton palvelu ja e-lasku. E-laskun saat aktivoitua omassa verkkopankissasi.

Miksi näin suuret investoinnit?

Tavoitteemme on, että pystymme palvelemaan sinua nopeammin ja sujuvammin. Kun kaikki rakennetaan uuden päälle, sopivat eri palvelut paremmin yhteen toistensa kanssa. Sen jälkeen voit hoitaa enemmän asioita vaikkapa TaskuTurvassa tai verkkopalvelussa ja vahinkotilanteessa automatisointi nopeuttaa korvauskäsittelyä.

Katso myös: