Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hymy yhdistää vakuutusyhtiö Turvaa ja valovoimaista Pete Parkkosta

12.5.2021 - Turvassa tapahtuu

Turva on aloittanut yhteisen kampanjan muusikko Pete Parkkosen kanssa, joka toimii Turvan brändilähettiläänä tänä vuonna. Yhteisellä kampanjallamme haluamme ennen kaikkea välittää iloa ihmisten arkeen.

– Meille kaikillehan sattuu arjessa kaikenlaisia kommelluksia. On ihan ok, että välillä pääsee ärräpäitä. Ja jos siinä hetkessä ei hymyilytä, monesti käy kuitenkin niin, että tapahtuneesta syntyy tarina, jolle voidaan kavereiden kanssa myöhemmin jopa nauraa, avaa Turvan markkinointipäällikkö Janica Lamberg.

Etenkin näin korona-aikana armollisuus itseään ja toisiamme kohtaan on erityisen tärkeää. Samalla myönnämme, että aina ei kuitenkaan hymyilytä. Kun tapahtuu isompia vastoinkäymisiä tai vakavia tilanteita, silloin on hyvä olla Turvassa.

– Minusta Turva on aina erottunut muista vakuutusyhtiöistä. Nyt kun olen jonkin aikaa ollut Turvan asiakas, voin rehellisesti sanoa, että Turva on tarpeeksi iso vakuutusyhtiönä, mutta samalla tarpeeksi pieni aidosti välittämään jokaisesta asiakkaastaan, Pete Parkkonen kertoo syistä, joiden takia valitsi Turvan.

– Turvalaisten positiivinen asenne ja intohimo on jotain, mitä näen myös itsessäni. Siksi, kun mahdollisuus kumppanuuteen heräsi, tunsin, että tämä on täydellinen match, hän jatkaa.

Mutta miksi juuri Pete?

– Pete Parkkonen valittiin Turvan brändilähettilääksi hänen valoisan ja positiivisen persoonansa takia. Aito läsnäolo ja hymy ovat meille yhteistä. Uskon siihen, että kun arvot oikeasti kohtaavat, hyödyttää se aidosti molempia, Lamberg pohtii.

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Miksi Turva puhuu hymystä?

Yksi Turvan arvoista on Hymyile, olet Turvassa. Tämä näkyy turvalaisten arjessa monin eri tavoin. Ennen kaikkea se on tapa, jolla suhtaudumme asiakkaisiin, kumppaneihin ja työkavereihin. Meillä ihmisiä kohdataan hyvin erilaisissa tilanteissa. Usein myös silloin, kun on tapahtunut jotain ikävää, eikä varsinaisia ilon aiheita ole. Silti hymyllä on näissä kohtaamisissa iso rooli. Ei niin, että aina hymyillään vaikka väkisin, vaan olemalla läsnä ja huomioimalla toinen ihminen. Usein se tapahtuu hymyilemällä.

Lisäksi uskomme siihen, että hymy ei tee kaikkien elämästä pelkästään mukavampaa, vaan myös turvallisempaa ja terveellisempää. Etenkin arjessa hymyn voima on suuri, sillä voi ilahduttaa läheistä ja sen avulla selvitään monesta pienestä kommelluksesta.

Lue lisää osoitteessa turva.fi/hymy

Katso myös: