Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ensimmäiset tonnilaiset aloittaneet – nuoret vahvistukset hoitavat markkinointiluvat kuntoon

5.6.2019 - Turvassa tapahtuu

Kesän ensimmäiset “tonnilaiset” aloittivat kesätyönsä maanantaina 3.6. pääkonttorillamme Tampereella. Nuoria työllistyy Turvassa kesän aikana moniin eri tehtäviin kahden viikon työsuhteisiin.

Aloittaneiden joukossa ovat myös Essi (kuvassa vas.), Oskari, Jesse, Miro, Ira ja Miska, jotka tiistaina olivat jo täydessä työn touhussa.

He soittavat asiakkailtamme markkinointilupia, tarkistavat yhteystiedot ja paperiton palvelukin saadaan samalla kertaa käyttöön. Markkinointiluvan antamalla saa muutaman kerran vuodessa ajankohtaista tietoa Turvan eduista ja uusista palveluista.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa kokeiltu työskentelytapa toi erinomaisia tuloksia ja innostunutta asiakaspalautetta.

“70-80 prosenttia puheluun vastanneista antoi viime vuonna markkinointiluvan”, ihailee kehittämisvastaava Emma Mattila. “Tänä vuonna mukaan saatiin uutena paperittoman palvelun käyttöönotto”, hän jatkaa.

“Tänäkin vuonna meillä on täällä tosi oma-aloitteisia ja itsevarmoja nuoria, joilta soittelu sujuu hyvin, eivät meinaa malttaa edes tauoille”, Mattila kiittelee vahvistustemme työmotivaatiota.

Mukana on myös vanhoja konkareita viime vuodelta, joille Turva ja asiakkaille soittaminen ovat jo tuttuja juttuja. Kysyttäessä selviää, että asiakkaat ovat olleet mukavia ja Turvassa on viihdytty hyvin. Myös henkilöstöravintolan lounas saa kiitosta nuorilta.

Älä siis ihmettele, jos saat lähiaikoina soiton innokkaalta nuorelta Turvasta.

Katso myös: