Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Puhelinpalvelumme uudistui – monille tuttu ääni toivottaa soittajan tervetulleeksi

23.5.2019 - Turvassa tapahtuu

Uudistimme puhelinpalvelumme valikot, vastaajanauhoitteet ja jonotusmusiikit. Uudistuksista saamamme palaute on ollut erinomaista. Miksi päädyimme muutoksiin?

Me Turvassa haluamme, että persoonallinen tapamme palvella välittyy aina, kun meihin ottaa yhteyttä. Kuitenkin puhelinpalvelussamme soittaja kuuli ensimmäisenä nauhoitteen, joka ei monotonisuudessaan ja virallisuudessaan ollut kovin ystävällinen.

Tämä alkoi meitä turvalaisia askarruttamaan. Pohdimme, kuinka toisimme eloa ja lämpöä myös niihin tilanteisiin, kun puhelimeen ei heti päästä vastaamaan, vaan täytyy odottaa hetki.

Otimme tavoitteeksemme tehdä odottelusta mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta, vaikka jonottaminen onkin yleensä tylsää. Robotin kanssa vartoilun sijaan aika kuluisi odotellessa rennossa seurassa:

"Katopas, täällä onkin kaikki puhelimessa, mutta odotellaanpa hetki yhdessä."

Yhdistimme voimamme näyttelijäkonkari Ola Tuomisen ja tuotantoyhtiö Mediabeatin kanssa. Uusien vastaajanauhoitteiden lisäksi yhteistyön tuloksena syntyi Turvan uusi äänilogo.

Samalla uudistimme myös puhelinpalvelumme jonotusmusiikit. Tarjolla on kattaus tuoretta, kotimaista musiikkia kuten Youngheartedin Hetkeksi ja Mikko Kaleniuksen Kettukarkkeja. Ja totta kai Turvan tamperelaiset juuret muistaen mukana on myös Eppu Normaalia!

Kappaleita valitessamme pyrimme myös siihen, että ne kuulostaisivat mahdollisimman hyvältä puhelimen kautta. Suuria korkeuseroja ja joitakin instrumentteja on vältelty, jotta jonottaminen ei olisi kiusaa korville.

Ja jos et ehdi jonottaa, voit hyödyntää takaisinsoittopalvelumme:

"Kylläpäs siellä riittää asiaa. Soittaisimmeko sulle takaisinpäin? Paina yksi, niin kilautamme pian takaisin."

Mitä mieltä sinä olet uudistetusta puhelinpalvelustamme? Aina on varaa kehittyä, joten kerro ihmeessä mielipiteesi meille, kun pääsemme seuraavan kerran juttelemaan kanssasi. Esimerkiksi tällaista palautetta olemme jo saaneet:

”Mahtava odotusmusiikki ja erityisesti jutustelija linjalla: ”aitous ja tuttuuden tunne!” Olette onnistuneet tässä, olisin kuunnellut pidempäänkin!”

Katso videolta tunnelmia nauhoituksista:


Katso myös: