Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Ville Raunio toimitusjohtajaksi Turvaan

4.12.2018 - Turvassa tapahtuu

Ville Raunio palaa Turvaan. Hän aloittaa toimitusjohtajana 1.3.2019.

Ville Raunio (47) on nimitetty Vakuutusyhtiö Turvan uudeksi toimitusjohtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi. Hän ottaa uuden tehtävän vastaan 1.3.2019. Turvan vt. toimitusjohtajana on syyskuusta lähtien toiminut Jussi Ilveskoski. Ilveskoski jatkaa korvauksista ja vakuutuksista vastaavana johtajana.

Ville Raunio on kauppatieteen maisteri ja hän on suorittanut eMBA-tutkinnon. Rauniolla on vankka finanssi- ja terveysalan kokemus muun muassa Eläke-Fenniasta, Genworth Financialista, Terveystalosta sekä viimeisimmäksi Sp-Henkivakuutuksesta ja Säästöpankkikeskuksesta.

Raunio on työskennellyt Turvassa aiemminkin. Hän toimi vuosina 2005–2007 johtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastuullaan myynti, markkinointi ja asiakkuudet.

– Tiedän, että Turvassa on osaava henkilökunta ja käynnissä olevat mittavat kehityshankkeet kertovat siitä, että yhtiössä katsotaan vahvasti eteenpäin, kertoo Ville Raunio.

– On ollut hieno seurata EPSI-ratingin vakuutustutkimuksia, joissa Turva on pärjännyt upeasti. Tämä kertoo siitä, että asiakkaat arvostavat Turvan persoonallista tapaa palvella.

Katso myös: