Haluamme, että näyt liikenteessä – Turva mukana Huomaa mut liikenteessä! -tempauksessa

5.10.2018 - Turva mukana

Huomaa mut liikenteessa

Huomaa mut liikenteessä! -tempaus järjestetään Tampereen Hämeenkadulla ja sen ympäristössä tiistaina 9.10.2018 klo 7.00 alkaen. Turva on tapahtuman sponsorina menossa mukana.

Tempaus kiinnittää huomiota liikenneturvallisuuteen ja nostaa aiheen keskusteluun erityisesti nyt, kun keskustamme on vielä pitkään jatkuvan muutoksen myllerryksessä. Jotta yhä useampi huomattaisiin liikenteessä, jaetaan päivän aikana huimat 10 000 heijastinta eri puolilla Hämeenkatua ja Nyssen busseissa.

TV:stä tutut Maltti ja Valtti esiintyvät lapsille ja lapsenmielisille kulttuuritalo Laikussa klo 15:30. Kello 16:00 tarjoutuu tilaisuus ihastella oikeaa paloautoa ja poliisiautoa Laikunlavan läheisyydessä (hälytysvarauksella). Laikun kulttuuritalosta löydät myös n. klo 14 alkaen Turvan pisteen, jossa on luvassa lasten liikennevisailua, upeita liikennemerkkijulisteita sekä pyöräilykypärä-arvonta.

Tapahtuman järjestävät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Tampereen kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoja saat tapahtuman Facebook-sivuilta.

Katso myös: