Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Taas on syytä hymyyn – Turvalla jo kuudetta kertaa vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat

13.11.2017 - Tuoteuutiset

Turvalla on jälleen tänä vuonna vakuutusalan tyytyväisimmät yksityisasiakkaat Suomessa. Tämä selviää tuoreesta Epsi Ratingin Vakuutus 2017 -tutkimuksesta.

Voitto on Turvalle jo kuudes seitsemän vuoden sisään. Turvan aiemmat voitot ovat tulleet vuosina 2011, 2012, 2013, 2014 ja 2016.

Turvan asiakkaiden tyytyväisyyttä kuvaava indeksi oli tänä vuonna 79,6. Se on erinomainen, sillä tutkimuksen tekijät pitävät tasoa 75 jo erittäin hyvänä. Tyytyväisyys Turvaan kasvoi viime vuodesta yhden pisteen verran.

– Asiakkaamme kokevat saavansa Turvasta vakuutusalan parasta vastinetta rahoille. On tuskin sattumaa, että sama tulos toistuu vuodesta toiseen. Iso kiitos tunnustuksesta asiakkaillemme, sanoo Turvan toimitusjohtaja Minna Metsälä.

– Me panostamme Turvassa siihen, että asiakas saa henkilökohtaista palvelua kaikissa palvelukanavissa, halusi hän hoitaa vakuutusasioitaan verkossa tai kasvotusten toimistolla. Jo ennestään vahvan asiakastyytyväisyyden paraneminen kertoo siitä, että panostuksemme ovat tuottaneet hedelmää, Metsälä sanoo.

Menestyksen taustalla kulttuuri ja ammattitaitoiset ihmiset

Turvan asiakkaat ovat olleet kuutena vuotena seitsemästä alan tyytyväisimpiä. Mistä johtuu, että Turva komeilee vuodesta toiseen kyselyn kärkipaikalla?

Turvan liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Satu Rinta-Jaskari uskoo, että tuloksissa näkyy yhtiön erityinen kulttuuri palvella asiakkaitaan.

– Taustalla ovat tietysti äärimmäisen taitavat ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme korvauspalveluissa ja asiakaspalvelukeskuksessamme. Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, hän haluaa saada asiansa kuntoon kerralla. Tulos näyttää, että olemme onnistuneet tässä hienosti, Rinta-Jaskari sanoo.

Vaikka tulokset ovat vuodesta toiseen mahtavia, Turvassa ei jäädä lepäämään laakereille, vaan isoja panostuksia asiakkaiden tyytyväisyyden parantamiseen tehdään jatkuvasti. Sopivasti tällä viikolla julkaistaan Turvan uusi mobiilisovellus TaskuTurva, joka sujuvoittaa vakuutusasioiden hoitamista entisestään.

Vielä tällä viikolla on siis lisää syytä hymyillä!

Katso myös: