Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvan Vakuuttavat Karvaturvat keräävät taas rahaa hyvään

1.11.2017 - Turva mukana

On marraskuu. On siis aika kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen ja kasvattaa samalla omaa naamakarvoitustaan.

Syöpäsäätiö on uudistanut täksi vuodeksi tapaansa kerätä varoja eturauhassyöpä- ja kivessyöpätutkimuksiin, ja tänä vuonna tukea voi perinteisen Movember-kampanjan sijaan lahjoittamalla Pelasta miehet -keräykseen.

Turvan omalla ryhmällä, Vakuuttavilla Karvaturvilla, on myös tänä vuonna oma keräys, jonka kautta meistä jokainen voi lahjoittaa roposiaan hyvän asian puolesta. Lahjoituksen voi tehdä ja Karvaturpien kampanjaa seurata täältä.

Ryhmä on osallistunut ennen tätä vuotta jo 6 vuotta marraskuun viiksien kasvatukseen ja keränneet rahaa näinä vuosina yhteensä 2 970 euroa.

Tänä vuonna ei siis virallisesti ole Movemberia, mutta koska ryhmällä on perinteitä ja sen nimi on Karvaturvat, naamakarvoitusta kasvatetaan myös tänä vuonna. Mukaan viiksitalkoisiin lähti tänä syksynä kolme Turvan urhoa. Osa heistä oli ottanut talkoisiin pientä varaslähtöä. He ovat tässä:

Eturauhassyöpä vie vuosittain 850 miehen hengen

Tiesitkö, että eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa? Siihen sairastuu noin 5000 miestä vuodessa. Moni meistä on menettänyt sille isänsä tai isoisänsä. Vuosittain eturauhassyöpä vie noin 850 miehen hengen

Ne jotka eivät menehdy, maksavat selviytymisestään usein raskaan hinnan. Vaikka syöpähoitojen sivuvaikutuksista ei juuri puhuta, tuhannet miehet kärsivät niistä tälläkin hetkellä.

Syöpätutkijat tekevät työtä säästääkseen ihmishenkiä sekä helpottaakseen niiden elämää, joiden sairautta ei pystytä parantamaan. Tutkimustyön on jatkuttava, jotta emme menettäisi läheisiämme syövälle. Sinä voit tuoda veljillemme valoa vaikeilla poluilla. Tue syöpätutkimusta, joka pelastaa henkiä.

Katso myös: