Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Maksimibonuksiin entistä nopeammin - Turva uudistaa liikennevakuutuksen

17.11.2016 -

Turvan uusi liikennevakuutus tulee myyntiin vuodenvaihteessa 2017 kaikille yksityishenkilöiden vakuuttamille autoille: henkilö-, paketti-, kuorma-, linja-, erikois- ja matkailuautoille. Turvan liikennevakuutus tarjoaa kokeneelle ja huolelliselle kuskille jopa 80 prosentin maksimibonuksen ja bonusturvan. Uudelle autoilijalle annamme jopa 30 prosentin lähtöbonuksen. Henkilökohtainen bonuksesi koskee kaikkia vakuuttamiasi autoja.

Reilua turvaa autollesi

– Uusi laki mahdollistaa aikaisempaa oikeudenmukaisemman liikennevakuutuksen kehittämisen. Jatkossa Turva huomioi liikennevakuutuksen bonuksen muodostamisessa asiakkaan henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistorian aiempaa kattavammin, sanoo johtaja Jussi Ilveskoski Turvasta.

– Laskemme uuteen liikennevakuutukseen mukaan kaikkien asiakkaan autojen historiatiedot kaikista vakuutusyhtiöistä. Tämä tarkoittaa asiakkaalle reilumpia bonuksia, esimerkiksi sitä, että kakkosautolle tulee sama bonus, kun vakuutukset ovat yhden henkilön nimissä, Ilveskoski jatkaa.

Turvan uudistuva liikennevakuutus tarjoaa entistä paremmat edut huolelliselle kuljettajalle ja mahdollisuuden käyttää henkilökohtaista bonusta kaikkien autojen vakuutuksissa. Uudessa liikennevakuutuksessa maksimibonus on 80 %, jonka suojaksi on mahdollista ansaita bonusturva, jonka ansiosta bonus ei alene seuraavan vahingon johdosta.

Fiksua vakuuttamista kaikenikäisille kuskeille

Turvan kasko ja liikennevakuutus ovat yhdessä kattava ja pitkän päälle edullinen paketti aloittelevalle autoilijalle. Liikennevakuutuksemme lähtöbonus on ainutlaatuisen kokemusedun ansiosta jopa 30 prosenttia.

– Palkitsemme myös aikaisemmasta ajokokemuksesta sekä huolellisuudesta liikenteessä. Käytämme muun muassa ajokorttitietoja siten, että asiakas voi saada suurempaa lähtöbonusta. Tämä on etu erityisesti niille nuorille, joilla on jo kokemusta liikenteestä ennen omaa autoa. Huolellisuus liikenteessä neljän vuoden vahingottoman ajon johdosta palkitaan tavallista nopeammalla bonuksen kertymisellä, jatkaa Ilveskoski.

Täysi 80 prosentin bonus jopa kahdeksassa vuodessa

Bonuksen laskemistapa muuttuu. Liikennevakuutuksen bonuksessa huomioidaan jatkossa asiakkaan kaikkien autojen vahinko- ja vakuutustiedot kaikista vakuutusyhtiöistä. Ja samaa bonusta käytetään myös perheen kakkosautolle, jos molempien autojen vakuutukset ovat saman henkilön nimissä.

– Kokeneiden autoilijoiden etu, bonusturva paranee myös. Bonusturvan avulla suojaat bonuksesi tippumiselta, jos vahinko sattuu. Voimassa olevan bonusturvan voit jatkossa käyttää minkä tahansa autosi liikennevahingon yhteydessä. Bonusturva voi parhaassa tapauksessa tulla voimaan heti vakuutuksen alkaessa, jos vahingottomia vuosia on ollut riittävästi. Saat bonusturvan voimaan viimeistään siinä vaiheessa, kun olet ajanut kolme vuotta vahingotta maksimibonuksilla, Ilveskoski kertoo.

Tärkeimmät liikennevakuutuksen uudistukset:
• Henkilökohtainen bonus – sama bonus heti kaikkiin autoihisi
• Lähtöbonus on kaikille uusille liikennevakuutusasiakkaille vähintään 20 %, jos sinulla ei ole aiempia vahinkoja
• Kokemusetu: ajokorttitietojesi perusteella lähtöbonus jopa 30 %
• Enemmän bonusta: Turvan liikennevakuutuksen maksimibonus autoilla on 80 %
• Huolellisuusetu: bonus nousee nopeammin, jos ajat ilman vahinkoja neljän vuoden ajan
• Bonusturva on jatkossa henkilökohtainen – voit käyttää sen mihin tahansa autoosi
• Vahinkotapauksessa bonus pienenee aiempaa vähemmän, vain 15 %
• Vahinko pienentää vain yhden auton bonusta – ei kaikkien autojesi bonusta

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus, koska sillä korvataan kaikki henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Oman auton vahinkojen varalta suosittelemme kaskovakuutusta. Ammattiliittojen jäsenille räätälöity Liittokasko on yksi markkinoiden kattavimmista autovakuutuksista, ja ammattiliittojen jäseniä muistamme myös muilla tuntuvilla ja pysyvillä eduilla. Tarjoamme pitkän päälle fiksut vakuutukset perheen jokaiselle kuskille ja ajoneuvolle. Erityisen hyvät edut Turvasta saavat ammattiliittojen jäsenet, joita palvelemaan Turva on alun perin perustettu.

– Turvan nykyiset liikennevakuutukset ja kattavat kaskomme kaikkine etuineen ovat edelleen voimassa myös vuodenvaihteen jälkeen. Sinun ei tarvitse vaihtaa vakuutustasi, mutta voit halutessasi vaihtaa vakuutuksesi uuteen, Jussi Ilveskoski muistuttaa.

Jäikö jokin mietityttämään? Mikä on liikennevakuutus ja miksi se tarvitaan, tutustu tarkemmin täältä.

Katso myös: