Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva - yksityisasiakkaiden ykkönen vakuutusyhtiöiden asiakastyytyväisyydessä

14.11.2016 -

Turva sai jo viidennen kerran parhaat arviot asiakkailtaan EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Turva pystyi ainoana vakuutusyhtiönä parantamaan asiakastyytyväisyyttään edellisestä vuodesta. Aiemmin Turva sai parhaat arviot tutkimuksessa vuosina 2011, 2012, 2013 ja 2014.

Tutkimuksen mukaan suomalaiset luottavat edelleen vakuutusyhtiöönsä. EPSI:n käyttämän indeksin mukaan luottamus on erittäin korkealla tasolla eli tasolla 75,9. Turva saavutti peräti indeksitason 78,6. EPSI:n indeksissä 75 pistettä on erittäin hyvä taso.

– Turva välittää asiakkaistaan ja on saavutettavissa silloin, kun asiakas tarvitsee apua. Turvan asiakkaana oleminen koetaan helpoksi, sanoo EPSI Rating Finlandin toimitusjohtaja Tarja Ilvonen tutkimuksesta.

Turvalla on myös vakuutusyhtiöistä uskollisimmat asiakkaat ja sen tuotelaatu koetaan hyväksi. Samaan aikaan asiakkaiden odotukset yhtiötä kohtaan ovat tutkimuksen mukaan kasvaneet.

– Asiakkaamme kokevat myös saavansa parhaiten vastinetta rahalle, ja se on meille todella iloinen uutinen. Me haluamme tarjota pääkohderyhmällemme eli ammattiliittojen jäsenille hyvän taloudellisen turvan ja kokonaisedullisia vakuutuksia, sanoo Turvan toimitusjohtaja
Minna Metsälä.

– Olemme viime vuosina panostaneet entistäkin enemmän palveluun ja siitä asiakkaamme nyt kiittävät. Me olemme ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä yhtiö myös imagoltamme ja pyrimme aina tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat asiakkaillemme helpoksi, Metsälä arvioi.

Katso myös: