Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Nyt etsitään osaajaa meidän markkinointiin

7.9.2016 -

Ilmoitus, InDesign, esite, leiska, vedos, julkaisujärjestelmä, display, sem, banderolli, seo, retargeting, Oracle WebCenter Sites, Photoshop, analytiikka… Mikäli tiedät mitä nuo tarkoittavat voit olla juuri meille sopiva henkilö markkinointisuunnittelijaksi. Erinomaiseksi plussaksi katsotaan alan koulutus sekä työkokemus. Digipuolen vahva osaaminen on eduksi. Ja huippua olisi, jos olet samalla luova ja myös tarkka, osaat työskennellä itsenäisesti sekä hyödyntää työkavereidesi osaamista ja jakaa omaasi, osaat ottaa kopin asioista ja pallotella tarvittaessa myös muiden kanssa. Piposi ei saa kiristää eikä hanskat tippua kiireen keskellä.

Me taas puolestamme lupaamme sinulle laaja-alaisen tehtävän markkinoinnin suunnittelussa. Haluamme, että kehität aktiivisesti omaa vastuualuettasi ja haluamme kehittää myös sinun osaamistasi. Tarjoamme vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä. Haemme siis hyvää tyyppiä vakituiseen ja kokopäiväiseen hommaan. Työpaikka sijaitsee meidän pääkonttorilla Tampereen Järvensivulla. Kaiken tämän kruunaa joka päivä maittava lounas meidän omassa ruokalassa, tätä en muuten turhaan korosta, huomaat sen sitten.

Laita oma hakemuksesi, jossa osaamisesi ja persoonasi näkyy. CV myös mukaan ja viskaa siihen vielä palkkatoiveesi. Kaikki tämä sähköpostilla heidi.jokisalo@turva.fi pe 16.9. mennessä. Soittaakin saa ti 13.9. klo 8-11, Heidi Jokisalo, markkinointipäällikkö, nro 050-5936627.

Hymyile, voisit olla Turvassa.

Katso myös: