Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
27.5.2024

Vakuutusyhtiön vaihtaminen vaikeaa? Ei suinkaan – tarjoamme useita helppoja vaihtoehtoja!

Me Turvassa tiedämme, että vakuutusten vertailu ja vakuutusyhtiön vaihto voi tuntua työläältä ajatukselta. Olemme siksi kehittäneet palvelumme mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Saat siirrettyä vakuutuksesi Turvaan suoraan netissä, chat-palvelumme kautta tai puhelinsoitolla. Asiakasneuvojamme hoitaa puolestasi vanhojen vakuutusten irtisanomisen sekä varmistaa, että vakuutusturva säilyy katkeamattomana etkä joudu maksamaan tuplalaskuja.Tule Turvaan

Näppärästi netissä

Nettiasiointimme on nopein tapa vakuutusasioiden hoitoon. Osoitteessa turva.fi pääset näppärästi laskemaan hinnan eri vakuutuksille sekä ostamaan vakuutuksia. Helppokäyttöiset laskurimme ovat apunasi nettiasioinnissa. Erillistä verkkotapaamista asiantuntijamme kanssa ei tarvita, vaan koko prosessi hoituu sujuvasti palvelussamme. Aiempien vakuutusten irtisanominen jää tällöin asiakkaan omalle vastuulle.

Kun vaihdat autosi kaskovakuutukset Turvaan, ilmoitamme tiedon yhtiönvaihdosta ajoneuvorekisteriin maksutta. Vanhat vakuutuksesi aiemmassa vakuutusyhtiössäsi päättyvät automaattisesti, myös netistä vakuutusta ostettaessa.

Verkko-ostaja saa Turvassa paljon etuja. Esimerkiksi kun ostat kaskon tai kotivakuutuksen netistä, myönnämme heti 20 prosentin alennuksen ensimmäiseksi vuodeksi.

Aloita mihin tahansa vakuutukseen tutustuminen ja sen vaihtaminen.

Chat tai verkkotapaaminen asiantuntijamme kanssa

Olemme Turvassa panostaneet sujuvaan digitaaliseen palveluun, johon voit halutessasi yhdistää kiitellyn henkilökohtaisen asiakaspalvelumme. Alkuun pääset osoitteessa turva.fi.

Kun etsit tietoa vakuutuksistamme, voit aloittaa asiointisi chatissamme. Siellä viestiisi vastaa robottimme Teppo, joka kyselee sinulta tarpeistasi ja tarjoaa tietoa vakuutuksista sekä keskittämisen eduista. Niitä meiltä löytyy! Esimerkiksi jos sinulla on Turvassa kotivakuutuksen lisäksi joku muukin vapaaehtoinen vakuutus (esimerkiksi kasko tai henkilövakuutus), saat 10 prosentin keskittämisalennuksen.

Chatin kautta pääset kätevästi keskustelemaan myös ihmisasiantuntijan kanssa, palveluaikojemme puitteissa. Voit viestitellä chatin kautta viestiä joko tunnistamattomana tai tunnistautuneena, jolloin pääsemme näkemään tietosi ja palvelu nopeutuu. Tunnistautumisen voit hoitaa kirjautumalla Turvan verkkopalveluun tai TaskuTurva-sovellukseen. Jos mieluummin jatkat juttua toisella hetkellä, voit pyytää chat-robottiamme Teppoa ohjaamaan sinut verkkotapaamisen varaamiseen.

Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä ja voit hoitaa kaikki sama asiat kuin puhelussakin. Asiantuntijamme käy aluksi läpi nykyisen vakuutusturvasi ja elämäntilanteesi ja ehdottaa sinulle sopivaa vakuutuspakettia. Verkkotapaamisessa voit myös ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Tapaamisen jälkeen voit allekirjoittaa tarvittavat vakuutuspaperit sähköisesti.

Asiakasneuvojamme hoitaa puolestasi vanhojen vakuutusten irtisanomisen ja varmistaa, että vakuutusturva säilyy katkeamattomana eli jompikumpi vakuutus on koko ajan voimassa.

Soitto asiakaspalveluumme

Puhelinsoitto on monille mieluisa vaihtoehto vakuutusten vertailuun, vaikka myös netissä asian voi hoitaa mutkattomasti. Asiantuntijamme käy kanssasi läpi nykyiset vakuutuksesi, kuulee tarpeesi ja tekee tarjouksen tarvitsemastasi kokonaisuudesta.

Jos jäät harkitsemaan asiaa tai jos asiaan on muutoin tarpeen palata, asiakasneuvoja soittaa sinulle uudestaan. Jos taas soitat itse takaisin asiakaspalvelumme kautta, voit pyytää puhelimeen sinulle tuttua henkilöä. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat töissä vain ja ainoastaan sinua varten. Tavoitat meidät numerosta 010 195 110.