Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
9.5.2024

TaskuTurva-sovelluksella hoidat helposti kaikki vakuutusasiasi

Turvan TaskuTurva-mobiilisovellus on alansa paras sovellus, jolla hoidat mutkattomasti kaikki vakuutusasiasi. Voit esimerkiksi lääkärikäynnillä näyttää suorakorvauskorttia, jolloin vältyt korvauksen hakemisen vaivalta.

Kuva TaskuTurva-mobiilisovelluksesta ja vakuutuskortista

TaskuTurva apunasi vakuutusasioissa

TaskuTurva-mobiilisovelluksen avulla saat täyden hyödyn Turvan asiakkuudestasi. Natiivisovellus mukautuu eri puhelimien Android- ja IOS-käyttöjärjestelmiin tarjoten käyttökokemuksen, jossa mutkattomuus näkyy ja tuntuu. Järjestelmä opastaa käyttäjää eteenpäin, ja linkit sekä siirtymät avautuvat helposti ilman ylimääräistä näppäilyä. Me Turvalla kehitämme sovellusta jatkuvasti saamamme palautteen mukaan entistäkin vaivattomammaksi.

TaskuTurvasta näet vakuutussopimuksesi ja niiden sisällön, maksat laskut, esität suorakorvauskortin lääkärikäynnillä, teet täydennyksiä vakuutusturvaasi tai hoidat yhteydenotot chatissa. Maksamisen palvelut helpottavat arkea, kun kaikki tiedot ovat helposti käsillä ja voit kirjautua tietoturvallisesti valitsemallasi pin-koodilla tai laitteesi biometrisella tunnistautumistavalla.

TaskuTurvassa voit hoitaa:

Vakuutukset
TaskuTurvassa näkyvät ne vakuutuksesi, joissa olet joko vakuutuksenottajana, -hoitajana tai vakuutettuna.

Ammattiliiton jäsenen Turva
Näet ammattiliittosi tarjoaman turvan ja edut.

Laskut
Näet laskusi ja voit tarvittaessa siirtää eräpäivää.

Yhteydenotot, myös chat
Löydät Turvan yhteystiedot ja voit laittaa meille viestiä TaskuTurvan kautta. Nyt voit myös chattailla kanssamme TaskuTurvassa.

Omien tietojen tarkastelu
Voit muuttaa omia tietojasi ja ottaa käyttöösi paperittoman palvelun tai hallinnoida henkilökohtaisia suostumuksiasi, kuten markkinointilupia, jolloin saat tietoa eduista ja ajankohtaisista asioista.

Matkavakuutuskortti ja luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla
Kun sinulla on matkavakuutus tai ammattiliittosi on vakuuttanut sinut matkavakuutuksella, reissujasi turvaava matkavakuutuskortti löytyy TaskuTurvasta. Löydät TaskuTurvasta myös luotettavan lääkärin yhteystiedot matkalla. Lääkärihaku ei toimi toistaiseksi Yhdysvalloissa.

HUOM! Kannattaa napata matkavakuutuskortistasi kuvakaappaus ennen reissulle lähtöä, jotta kortti on aina käytettävissäsi, vaikka yhteydet eivät aina toimisikaan ulkomailla.

Suorakorvauskortti lääkärikäyntiä varten
Kun vakuutukseen sisältyy suorakorvauskortti, löydät sen TaskuTurvasta. Voit näyttää sovellusta hoitolaitoksen kassalla eikä erillistä korvaushakemusta tarvitse täyttää. Maksat vain mahdollisen omavastuun ja loppulasku lähtee suoraan Turvaan.

Autohuolia tien päällä?
TaskuTurvasta löydät toimintaohjeet ja lähimmän korjaamon.

- Olemme pyrkineet tuomaan asiakaspalvelustamme tutun mutkattomuuden ja henkilökohtaisuuden myös digipalveluihimme. Asiakkaamme ovat huomanneet sovelluksen helppouden, sillä TaskuTurvan käyttö kasvaa hyvää vauhtia, TaskuTurvan toiminnoista vastaava kehityspäällikkö Topias Haavisto kertoo.

Suorakorvauskortti on nyt molempien huoltajien käytössä

Vuoden 2023 aikana sovelluksen kehittämiseen satsattiin toden teolla. Asiakaspalautteita ja kehitysehdotuksia seurataan säännöllisesti, ja niihin myös reagoidaan.

- Muun muassa suorakorvauskortti saatiin käyttöön turvallisesti molemmille huoltajille, mikä oli toivottu lisä palveluun. Lisäksi kortti on nyt käytettävissä myös pelkän tapaturmavakuutuksen ensikäynnillä, kun ennen kortti liittyi vain yhdistettyyn sairaskulu- ja tapaturmavakuutukseen, Haavisto jatkaa.

Digitaalinen suorakorvauskortti löytyy TaskuTurva-sovelluksesta, joten voit esittää sen lääkärikäynnillä puhelimestasi. Näin sinun ei tarvitse hakea erikseen korvausta tai kuljetella ja säilytellä muovikorttia mukanasi. Sama vaivattomuus pätee myös matkavakuutuskorttiin. (Siitä tosin kannattaa ottaa ulkomaanmatkoille kopio puhelimen rikkoutumisen tai katoamisen varalta.)

Sovellus opastaa käyttäjää vaihe vaiheelta

- Kun asiakkaalle sattuu jotain ikävää, asioinnin täytyy olla mahdollisimman helppoa, jottei käytännön asioista synny lisäharmia. TaskuTurvassa käyttäjää opastetaan vaihe vaiheelta asiassa eteenpäin, Haavisto kertoo.

Vahingon sattuessa sovellus antaa toimintaohjeet ja informoi miten tilanteessa tulee toimia. Jos vahinkotilanteesta aiheutuu myöhemmin lisää kuluja, voi jatkokulut ilmoittaa kätevästi TaskuTurvan kautta.

Haaviston mukaan sovelluksen kehittäminen onkin pitkälti monimutkaisten asioiden yksinkertaistamista. Näin asiointipolkuihin saadaan kaikki oleellinen selkeästi muotoiltuna ilman ylimääräistä sisältöä

- Jatkuva vuoropuhelu asiakkaiden kanssa esimerkiksi liiton tapahtumissa antaa meille tärkeää tietoa. TaskuTurvan etuna on selkeys ja käytettävyys. Keskitymme asiakkaalle tärkeisiin toimintoihin, ja olemme jatkossakin kaiken aikaa kuulolla siitä, mitä asiakkaat kaipaavat, Haavisto toteaa.

Lataa täältä ja kokeile

Asiakkaidemme kertomaa:

  • Appi on todella helppo ja looginen. Korvaushakemuksen tekeminen onnistuu muutamassa minuutissa.

  • Näppärä ja nopea sovellus. Kiitos!

  • Ihanaa et lääkekuluja voi hakea täällä taskuturvassa

  • Korvaushakemusten teko puhelimella onnistui hienosti!