Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tue kotimaista työtä – Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 7.12.

4.12.2018 - Turva mukana

Suomalaisesta työstä ja kotimaisesta valmistuksesta kertovaa Avainlippu-merkkiä haetaan vuosi vuodelta enemmän, kertoo Suomalaisen Työn liiton tiedote. Tällä hetkellä merkin käyttöoikeuksia on voimassa 4305 kappaletta.

– Tutkimukset osoittavat, että Avainlipun tunnettuus ja vaikutus ostopäätökseen niin kuluttajien, kuntapäättäjien kuin yrityspäättäjien keskuudessa on kova, toteaa suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala tiedotteessa.

Avainlippu löytyy myös Turvan vakuutuksista. Turvan toimipaikat ympäri Suomea työllistävät yli 300 vakuutusalan ammattilaista. Myös omistuksemme on kotimaisissa käsissä - keskinäisenä yhtiönä asiakkaamme omistavat Turvan.

Suomalainen muotoilu kunniaan

Itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa 7.12. vietetään Osta Työtä Suomeen -päivää, joka tänä vuonna juhlistaa suomalaista muotoilua. Avainlipun lisäksi Suomalaisen Työn liitto myöntää käyttöoikeuksia Design from Finland -merkille, joka kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen muotoiluun on investoitu täällä.

Ostamalla tuotteita ja palveluja, jotka kantavat Avainlippua tai Design from Finland -merkkiä tuet suomalaista työtä ja työllisyyttä. Kaikkien meidän kulutusvalinnoilla on merkitystä myös koko yhteiskunnan kannalta. Osoitteesta sinivalkoinenvalinta.fi löydät kaikki Avainlippu- ja Design from Finland -merkin käyttöoikeuden saaneet tuotteet ja palvelut sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkin kantajat.

Katso myös: