Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
12.12.2023

Turva lahjoittaa 100 000 euroa yhteiseen hyvään

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva haluaa tänäkin vuonna luoda lämpöä, tarjota tukea ja jakaa hymyjä sinne, missä niitä eniten kaivataan. Turvan asiakkaat saivat vaikuttaa mittavan 100 000 euron lahjoitussumman jakautumiseen.

Sinisen lumihiutaletaustan edustalla hymyilee vaaleatukkainen nuori hahmo musta pipo päässä, punavalkoinen kaulahuivi kaulassaan, posket pakkasesta punoittaen ja hymy huulillaan.

Turvan joululahjoituskohteet vuonna 2023 ovat MIELI Suomen Mielenterveys ry (41 000 euroa), Ukrainan lapset UNICEFin kautta (23 500 euroa), Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän ruoka-aputoiminta (18 000 euroa) ja Suomen luonnonsuojeluliiton Itämeri-työ (17 500 euroa).

Lahjoitus huomioi niin sosiaalisen kuin ympäristövastuun

– Haluamme rakentaa turvallisempaa arkea omistaja-asiakkaillemme, mitä toteutamme vastuullisuustyöllämme. Tämän lisäksi edistämme yhteiskunnan hyvinvointia hyväntekeväisyyslahjoituksillamme, sanoo Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio.

Lahjoituksen saajat toimivat monipuolisesti niin ihmisten kuin ympäristön hyväksi.

MIELI ry edistää mielen hyvinvointia ja tukee haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia. Tänä jouluna se ohjaa varoja erityisesti nuorten mielenterveystyöhön. UNICEF puolustaa lasten oikeutta saada turvaa, käydä koulua ja elää lapsuuttaan yhä sodan keskellä olevassa Ukrainassa.

Tampereen ev.lut. seurakuntien Ruokapankki jakaa ruoka-apua sitä tarvitseville tamperelaisille, joita on nyt erityisen paljon. Suomen luonnonsuojeluliiton tavoitteena on kirkasvetinen, monimuotoinen ja myrkytön Itämeri.

– Pidetään maailman myllerryksessä yhdessä huolta, että kenenkään hymy ei unohtuisi. Haluamme lahjoituksella kantaa vastuumme yhteiskunnallisena toimijana ja antaa laajasti panoksemme yhteiseen hyvään, sanoo Raunio.

Turvan asiakkaat saivat vaikuttaa

Turvan ytimessä on alan paras asiakastyytyväisyys. Tämän on osoittanut vakuutustoimialan EPSI Rating -asiakastyytyväisyystutkimus jo 12 kertaa. Asiakkaiden mielipide oli tärkeä myös lahjoituksen kohdentamisessa.

– Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon ja vaikuttaa merkityksellisellä tavalla oman vakuutusyhtiönsä toimintaan, kertoo Raunio.

Kokonaissumma 100 000 euroa jaetaan neljän kohteen kesken niin, että jokainen saa Turvalta alkupottina 10 000 euroa ja loput 60 000 euroa jaetaan asiakkaiden antamien äänien perusteella.

Turva on kotimainen, asiakkaidensa omistama keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö, jonka voitot käytetään asiakkaiden hyväksi alennuksina ja laadukkaina palveluina. Turva uskoo hymyn voimaan – kun tekeminen lähtee sydämestä, siitä seuraa hyvää.

Lisätiedot:

Ville Raunio
toimitusjohtaja

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
ville.raunio@turva.fi
+358405303303