Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
6.11.2022

Mutkattomasti Suomen paras

Turvan asiakkaat ovat vakuutusalan tyytyväisimpiä jälleen kerran.

Hymyilevä pariskunta istuu rennosti sohvalla. Naisella on teekuppi kädessä.

Turva on voittanut vakuutusalan asiakastyytyväisyyskyselyn upealla tavalla jo 11. kerran. Yksityisasiakkaiden kategoriassa Turva sijoittui selväksi ykköseksi, kertoo EPSI Ratingin tuorein vakuutusalan toimialatutkimus. Turvan asiakkaat ovat vakuutusyhtiöönsä kaikkein tyytyväisimpiä.

– Näin yhdenmukaista kestomenestymistä nähdään harvoin, ja Turvan kohdalla sen taustalla on erityisen hyväksi arvioitu imago, joka heijastuu myös asiakkaiden korkeisiin odotuksiin, taustoittaa Heidi Laitinen, EPSI Rating Finlandin maajohtaja.

EPSI Rating -tutkimuksessa todetaan, että asiakastyytyväisyys on kiistatta tärkein huippuosaamisen merkki myös vakuutusalalla. Asiakastyytyväisyys kertoo palvelun lisäksi niin tuotteen laadusta, rahanarvoisuudesta kuin asiakkaan yleisestä kokemuksesta.

Asiakastyytyväisyys on tinkimättömän työn tulosta

Turvan alan paras palvelu on tinkimättömän ja pitkäjänteisen työn tulosta. Asiakkaiden odotukset kitkattomasta digitaalisesta vuorovaikutuksesta vakuutusyhtiöiden kanssa ovat kasvaneet, samalla kun henkilökohtainen yhteydenpito koetaan monessa tilanteessa edelleen merkitykselliseksi.

Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio kiittää henkilöstöä loistotyöstä. Turvalaiset auttavat asiakkaita suurella sydämellä kaikissa palvelukanavissaan.

– Henkilökohtaisuus on yksi kulmakivistämme. Teemme töitä sen eteen, että henkilökohtaisuus näkyy meillä niin kasvokkain kohdatessa, puhelimessa kuin verkossa asioidessa.

– Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta, teitä varten me täällä olemme. Lupaamme tehdä jatkossakin parhaamme, jotta saatte meiltä mutkatonta, vastuullista ja persoonallista palvelua.

Riippumaton tutkimus kuvaa alan tilannetta

EPSI Rating on riippumaton ja voittoa tavoittelematon organisaatio. EPSI Data Collection Services haastatteli Vakuutus 2022 -tutkimukseen 1066 Suomessa asuvaa yli 18-vuotiasta yksityisasiakasta ja 619 yritysasiakasta. Vuosittainen tutkimus selvittää vakuutusyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta.

Turva on kotimainen ja asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. Turvasta saat alan parasta palvelua ja vakuutat elämäsi rakkaimmat asiat helposti ja yksinkertaisesti. Kun elämä kolhaisee, on hyvä olla Turvassa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua ja läheisiäsi palaamaan takaisin sujuvaan arkeen.

Tutustu lisää: Turva on paras vakuutusyhtiö, myös asiakkaiden mielestä.

Lisätiedot:

Ville Raunio
Toimitusjohtaja
ville.raunio@turva.fi
+358405303303

Jenni Holmén
Asiakaskokemusjohtaja
jenni.holmen@turva.fi
+358406319090