Turvaa eläkkeellä

Turvaa eri elämäntilanteisiin

Eläkkeellä on aikaa nauttia elämästä ja toteuttaa omia unelmiaan. Lue hyödylliset jutut eläkeikäisen arkeen ja vakuuttamiseen liittyen.

Muista turvata matkasi liiton vakuutusten päättyessä

Jäsenvakuutukset saattavat päättyä esimerkiksi tietyn ikäisenä, tai kun jäsen jää eläkkeelle. Jotkin liitot ovat hankkineet vakuutukset myös eläkeläisjäsenilleen. Ennen reissulle lähtöä on tärkeää tarkistaa, että matkavakuutus on kunnossa.

Lue lisää

Matkailijan muistilista

Passi ja hammasharja, mitäs muuta pitikään muistaa? Ainakin omat lääkkeet ja rokotukset kuntoon, lisäksi matkustusilmoitus kannattaa aina tehdä. Mutta miksi sekä vakuutus että eurooppalainen sairaanhoitokortti ovat tärkeitä? Ota haltuun Turvan vinkit onnistuneeseen matkaan.

Lue lisää

5 vinkkiä kodinkoneiden turvalliseen käyttöön

Kotoa löytyy melkoinen valikoima erilaisia kodinkoneita. Miten niitä tulisi käyttää turvallisesti? Saako uuden laitteen asentaa itse, entä milloin kylmälaitteen alle tarvitaan vuotosuojakaukalo? Kokosimme 5 vinkkiä kodinkonevahinkojen ehkäisyyn.

Lue lisää

Tekstiilit uusiokäyttöön

Tekstiilienkierrätyspaja Nextiilin tarina alkoi vuonna 2008, kun perustajan ja työnohjaajan Helena Käpin tytär kysyi äidiltään miksei vaatteita voi kierrättää. Niin alkoi pohdinta voisiko matala-arvoinen vaate päätyä jonnekin muuallekin kuin sekajätteeseen.

Lue lisää