Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvaa eläkkeellä

Eläkkeellä on aikaa nauttia elämästä ja toteuttaa omia unelmiaan. Lue hyödylliset jutut eläkeikäisen arkeen ja vakuuttamiseen liittyen.

Vakain askelin -koulutusvideo

Tämän videon avulla opit harjoittamaan tasapainoasi ja lihaskuntoasi sekä kaatumaan turvallisesti. Koulutuksen ovat toteuttaneet yhteistyössä Tampereen Judo ry ja Vakuutusyhtiö Turva.

Muista turvata matkasi liiton vakuutusten päättyessä

Jäsenvakuutukset saattavat päättyä esimerkiksi tietyn ikäisenä, tai kun jäsen jää eläkkeelle. Jotkin liitot ovat hankkineet vakuutukset myös eläkeläisjäsenilleen. Ennen reissulle lähtöä on tärkeää tarkistaa, että matkavakuutus on kunnossa.

Lue lisää

Matkailijan muistilista

Passi ja hammasharja, mitäs muuta pitikään muistaa? Ainakin omat lääkkeet ja rokotukset kuntoon, lisäksi matkustusilmoitus kannattaa aina tehdä. Mutta miksi sekä vakuutus että eurooppalainen sairaanhoitokortti ovat tärkeitä? Ota haltuun Turvan vinkit onnistuneeseen matkaan.

Lue lisää

45 vuotta Turvassa: Jaakko ja Riitta Antila

Jaakko ja Riitta Antila ovat olleet Turvan asiakkaita jo 45 vuotta. Paikallinen asiakaspalvelu Seinäjoen Turvassa on aktiiviselle pariskunnalle tärkeää.

Lue lisää

5 vinkkiä kodinkoneiden turvalliseen käyttöön

Kotoa löytyy melkoinen valikoima erilaisia kodinkoneita. Miten niitä tulisi käyttää turvallisesti? Saako uuden laitteen asentaa itse, entä milloin kylmälaitteen alle tarvitaan vuotosuojakaukalo? Kokosimme 5 vinkkiä kodinkonevahinkojen ehkäisyyn.

Lue lisää

Kotiliikunnasta hyvää oloa pimeneviin iltoihin

Kuinka pysyä virkeänä ja aktiivisena, jos harrastuksiin ei pääsekään? Kotonakin voi pysyä kunnossa ja harrastaa monipuolista liikuntaa, eikä siihen välttämättä tarvita edes kalliita välineitä.

Lue lisää

Mökkeily tuo vastapainoa arjen kiireiden keskelle

Mökkeily kotimaassa on meille monille mitä parhain tapa nauttia vapaa-ajasta. Mökeillä lämmitysjärjestelmät ja muu varustelu eivät ole välttämättä yhtä nykyaikaisia, kuin kotioloissa. Mökillä paloturvallisuuteen ja muihin turvallisuusseikkoihin onkin tärkeää kiinnittää huomiota.

Lue lisää

Lemmikit tuovat iloa ja liikettä arkeen

Lemmikit tuovat elämään iloa ja uusia ulottuvuuksia. Ne lisäävät aktiivisuutta, mahdollistavat uusia harrastusmuotoja ja laajentavat myös sosiaalista elämää. Akun ja hänen omistajansa Jorman uusin harrastus, kaverikoira-toiminta on oiva esimerkki siitä.

Lue lisää

60 vuotta Turvassa: Pirkko ja Kai-Pekka Mattila

Pirkko ja Kai-Pekka Mattila ovat olleet Turvan asiakkaita jo 60 vuotta. Miksi he ovat pysyneet Turvan asiakkaina näin kauan? Ja kuinka vakuutukset ovat kulkeneet mukana elämän vaiheissa?

Lue lisää

Tekstiilit uusiokäyttöön

Tekstiilienkierrätyspaja Nextiilin tarina alkoi vuonna 2008, kun perustajan ja työnohjaajan Helena Käpin tytär kysyi äidiltään miksei vaatteita voi kierrättää. Niin alkoi pohdinta voisiko matala-arvoinen vaate päätyä jonnekin muuallekin kuin sekajätteeseen.

Lue lisää