Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva på svenska

Ömsesidiga Försäkringsbolaget Turva är ett skadeförsäkringsbolag med verksamhet i hela landet. Ömsesidighet betyder att Turva ägs av kunderna, dvs. försäkringstagarna, och garantikapitalägarna. För kunderna märks ömsesidigheten i form av konkurrenskraftiga priser, rabatter och ägarkundförmåner.

Ömsesidiga Försäkringsbolaget Turva är ett finländskt bolag med ett tjänsteurval som omfattar alla skadeförsäkringar. Vi förmedlar dessutom lagstadgade arbetspensionsförsäkringar samt frivilliga liv- och pensionsförsäkringar från LokalTapiola-gruppen. Vår kundkrets består huvudsakligen av hushåll, sammanslutningar samt små och medelstora företag.

Turvas eget betjäningsnät är landsomfattande och försäkringsförmedlare tillhandahåller våra tjänster flexibelt och nära kunderna. Utöver huvudkontoret i Tammerfors har bolaget 25 betjäningskontor och 12 betjäningsställen runtom i landet. På Turvas verksamhetsställen arbetar över 300 yrkeskunniga försäkringsanställda. På olika håll i Finland verkar dessutom ca 70 heltidsarbetande försäkringsförmedlare.

Kundorientering, resultatinriktning, kontinuerlig vidareutveckling samt tillförlitlighet är de värden som styr verksamheten i Turva. Värdena har definierats i samråd med personalen.