<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Millainen kaskovakuutus kannattaa valita moottoripyörälle?

Odottaako autotallissasi kevään ajokautta vanha klassikkomoottoripyörä vai kenties uudempi urheilumoottoripyörä? Lakisääteisen liikennevakuutuksen lisäksi moottoripyörälle kannattaa hankkia kaskovakuutus oman pyörän vahinkojen varalle. Turva tarjoaa kolme erilaista kaskovakuutusta moottoripyörälle, joista MP Turvakasko on laajin ja MP Palo-Varkaus suppein.

Ammattiliiton jäsen!

Tiesithän, että ammattiliiton jäsenenä saat kaskovakuutuksista jatkuvan 10 % liittoalennuksen. Saat alennuksen myös silloin, jos puolisosi on ammattiliiton jäsen. Tutustu kaskoihimme täällä .

MP Turvakasko

Monipuolisinta vakuutusturvaa moottoripyörällesi tarjoaa MP Turvakasko, johon kuuluvat mm. kolarointi-, hirvi-, varkaus-, palo-, ilkivalta- sekä oikeusturvavakuutus. Lisäksi MP Turvakasko sisältää autopalveluvakuutuksen, joka korvaa matkan keskeytymisestä aiheutuvia ylimääräisiä kuluja. MP Turvakasko on mahdollista ottaa enintään 20 vuotta vanhoille moottoripyörille.

MP Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus

Tähän hieman suppeampaan turvaan kuuluvat nimensä mukaisesti hirvi-, ilkivalta-, palo- sekä varkausvakuutus. Lisäksi vakuutus sisältää oikeusturvan. Vakuutuksen voi ottaa enintään 30 vuotta vanhalle moottoripyörälle. MP Hirvi-ilkivalta-palo-varkaus vakuutus sisältää myös autopalveluvakuutuksen alle 16 vuotta vanhalle pyörälle.

MP Palo-varkaus

Kun kevyt turva riittänee, on palo-, varkaus- ja oikeusturvavahinkoja korvaava MP Palo-varkaus hyvä valinta. Vakuutuksen voi ottaa enintään 30 vuotta vanhalle moottoripyörälle.

Katso myös

Moottoripyörä­vakuutuslaskuri

Moottoripyörälle tarvitset lakisääteisen liikennevakuutuksen, ja kaskovakuutuksella turvaat omalle moottoripyörälle sattuneita vahinkoja.

Tutustu moottoripyörän vakuutukseen

Moottori­pyörä­vakuutus

Moottoripyörälle tarvitset pakollisen liikennevakuutuksen ja pyöräsi vahinkojen varalle kaskovakuutuksen.

Turvallisia kilometrejä moottoripyörällä

Ajovarusteet ovat olennainen osa turvallista moottoripyöräilyä.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .