Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Näin Turva uudistuu

25.1.2021 - Turvassa tapahtuu

Turvassa on käynnissä suuria uudistuksia. Vakuutuksemme ja kaikki niihin liittyvät järjestelmät päivitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja tulevaisuuden vaatimuksiin. Jo useita vuosia kestäneen työn tulokset alkavat nyt näkyä.

Suurella työmaallamme olemme saaneet valmiiksi ensimmäisiä kerroksia. Vanhat vakuutukset vaihtuvat uusiin yksi kerrallaan. Tutustuminen uusiin koti-, eläin-, metsä- ja venevakuutuksiimme on päässyt alkamaan. Monia asiakkaidemme palvelemista helpottavia järjestelmiä on jo uusittu kokonaan.

Ajan saatossa kertyneet vanhat vakuutustuotteet poistuvat käytöstä vaiheittain. Asiakkaamme saavat meiltä hyvissä ajoin muutoksista kertovan kirjeen sekä tarjouksen, jonka uskomme vastaavan hänen tarpeitaan, aiempaan vakuutusturvaansa perustuen.

Uudet vakuutukset astuvat voimaan, kun tarjouksen mukana tullut lasku maksetaan. Muuta ei tarvitse tehdä. Toivomme, että tutustutte uusiin tuotteisiimme ja olette tarjoukseemme tyytyväisiä. Uusien vakuutusten suunnittelussa on päästy toteuttamaan monia asiakkaidemme toiveita.

Vaiheittaiset uudistukset tuovat muutoksia maksamiseen

Koska vakuutuksemme uudistuvat vaiheittain ja vähitellen, asiakkaamme saattavat saada meiltä useampia kirjeitä eivätkä kaikki vakuutuksesi vaihdu uusiin kerralla. Jos esimerkiksi kotivakuutus on aikanaan hankittu tammikuussa ja kesämökin vakuutus heinäkuussa, nämä vakuutukset uudistuvat eri aikoina, kotivakuutus ensin ja kesämökki myöhemmin.

Asiakkaamme saattavat hetkellisesti saada tavallista useampia laskuja: jos kotivakuutus on jo uudistunut, mutta ajoneuvon vakuutus odottaa vielä vuoroaan, kummastakin vakuutuksesta tulee erilliset laskut. Ymmärrämme, että tämä voi tuntua turhalta, mutta tilanne on onneksi vain väliaikainen.

Vanhat maksusopimukset poistuvat käytöstä vakuutusten uudistuessa, eli jatkossa vakuutuksen hintaan ei enää vaikuta se, kuinka monessa erässä haluat vakuutuksesi maksaa.

Kun kaikki vakuutukset on uudistettu, onnistuu laskujen niputtaminen yhteen siistiin pakettiin jälleen totuttuun tapaan.

Kiitos muuttoavusta!

Kuten sanottu, uudistukset ovat isoja. Lopussa häämöttää kuitenkin entistä parempi Turva meille kaikille. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä remontin keskellä.

Tavoitteemme on, että pääsette muuttamaan uusiin vakuutuksiin mahdollisimman mutkattomasti, mutta isolla työmaalla sattuu välillä väistämättä virheitä. Palautteenne on tällöin meille äärimmäisen tärkeää ja auttaa meitä eteenpäin.

Katso myös: