Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Nyt voit asioida kanssamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

Lue lisää

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon!

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvalla jo kuudetta kertaa vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat, selviää tuoreesta EPSI Rating Vakuutustutkimuksessa. Sen lisäksi Turvan asiakaspalvelu sai hopeaa Asiakkaan ääni -tutkimuksessa.

Pyrimme jatkossakin tekemään vakuuttamiseen liittyvät asiat helpoiksi ja haluamme palvella sinua juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii – haluatpa sitten asioida puhelimitse, verkossa tai paikan päällä toimistossamme. Voit myös pyytää edustajamme kotikäynnille, niin sinun ei tarvitse lähteä kotisohvaa kauemmas.

Lue lisää

Ajankohtaista

Turva vuokraa

Tarjoamme hyvätasoisia, markkinahintaisia vuokra-asuntoja Tampereen Härmälässä ja Hervannassa. Vuokraamme myös toimisto- ja liiketiloja.

Lue lisää

Tutustu

Töihin Turvaan

Haemme jatkuvasti uusia myyntitykkejä eri puolelle Suomea. Katso rekrysivuilta avoinna olevat paikat.

Lue lisää

Asiakkaat omistavat meidät

Keskinäisyys tarkoittaa sitä että asiakkaat omistavat Turvan. Sinulle keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina.

Lue lisää

Kaikkien yhteinen Turva

Turva Facebookissa

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

12.7.2018 - Kumppanuus kantaa

Asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi, kun yhdessä tekeminen tuo lisäarvoa molemmille osapuolille. Tähän tulokseen päätyi Turvan liittomarkkinointipäällikkö Tiina Neuvonen, kun asiakkaanamme olevan ammattiliittoporukan kanssa oli yhteistä tapahtumapistettä rakennettu ja purettu kolmen päivän ajan.

 Lue lisää

Miksi mopo kannattaa poistaa talveksi liikenteestä?

25.9.2017 - Lue lisää

Jos vietät pitkiä jaksoja niin, ettet käytä ajoneuvoa lainkaan, se kannattaa poistaa tilapäisesti liikennekäytöstä, eli tehdä liikennekäytöstä poisto.

 Lue lisää