Turvataan yhdessä elämäsi rakkaimmat asiat

Milloin olet viimeksi tarkistanut vakuutusturvasi? Varaa aika neuvotteluun nyt! Haluamme tuntea sinun elämäntilanteesi, tarpeesi ja toiveesi niin, että osaamme mitoittaa sinulle juuri oikean vakuutusturvan.

Nyt voit asioida kanssamme vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet kanssamme netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti.

Lue lisää

Turva palveluksessasi

Tervetuloa Suomen tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon

Turvan vakuutukset ovat pitkän päälle kannattavia ja palvelu tutkitusti korkeatasoista. Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018. Vuonna 2018 Turvan asiakastyytyväisyyden arvosana 79,3 on selkeästi alan keskiarvoa (75,1) korkeampi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Turva vuokraa

Tarjoamme hyvätasoisia, markkinahintaisia vuokra-asuntoja Tampereen Härmälässä ja Hervannassa. Vuokraamme myös toimisto- ja liiketiloja.

Lue lisää

Tutustu

Töihin Turvaan

Haemme jatkuvasti uusia myyntitykkejä eri puolelle Suomea. Katso rekrysivuilta avoinna olevat paikat.

Lue lisää

Asiakkaat omistavat meidät

Keskinäisyys tarkoittaa sitä että asiakkaat omistavat Turvan. Sinulle keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina.

Lue lisää

Kaikkien yhteinen Turva

Turva Facebookissa

Blogit ja vinkit

Turvan blogi

12.4.2019 - Rakennamme uutta – ihanaa!

Meillä kaikilla on tuntumaa rakentamiseen tai remontointiin, joko omakohtaista tai myötäeläjän roolissa. Myös meillä Turvassa on parhaillaan suuri remonttiprojekti meneillään. Riitta Yliviikari kirjoittaa Turvan blogissa työmaamme iloista ja haasteista.

 Lue lisää

Miksi mopo kannattaa poistaa talveksi liikenteestä?

25.9.2017 - Lue lisää

Jos vietät pitkiä jaksoja niin, ettet käytä ajoneuvoa lainkaan, se kannattaa poistaa tilapäisesti liikennekäytöstä, eli tehdä liikennekäytöstä poisto.

 Lue lisää