Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Hae Turvan juhlarahaston apurahaa 31.8. mennessä

2.8.2022 - Turva vaikuttaa

Juhlarahastomme apurahat ovat jälleen haettavissa! Turvan 100-vuotisjuhlarahasto on Kansan Sivistysrahaston yhteydessä toimiva erikoisrahasto.

Rahastosta myönnetään vuosittain apurahoja ja stipendejä vakuuttamiseen ja turvallisuuteen sekä vahinkoriskien vähentämiseen liittyvään tutkimustoimintaan ja opiskeluun. Rahaston tarkoituksena on tukea lisäksi kansalaisten ja muiden yhteisöjen kulttuuri- ja sivistystoimintaa.

Rahaston apurahat vuodelle 2023 ovat haettavissa 31.8.2022 saakka. Tämän vuoden haun teemana on osallisuus turvalliseen tulevaisuuteen.

Pääset jättämään hakemuksen sähköisesti Kansan Sivistysrahaston verkkosivujen kautta. Hakuohjeen ja linkin sähköiseen hakujärjestelmään löydät tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Jos jokin hakemisessa askarruttaa, tule mukaan Teamsissa järjestettävään apurahainfoon perjantaina 12.8. klo 12.00. Ilmoittaudu infoon 10.8. mennessä Anni Lahtiselle, anni.lahtinen@sivistysrahasto.fi. Kurkkaa lisätietoa infotilaisuudesta Kansan Sivistysrahaston sivuilta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Onnea hakuun!

Katso myös: