Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Katsaus Turvan erinomaiseen alkuvuoteen

30.8.2021 - Turvassa tapahtuu

Vakuutusyhtiö Turvan alkuvuoden tulos on erinomainen. Vakuutusmaksutulo ylitti 76 miljoonaa euroa, ja kasvua viime vuoden alkuvuoteen verrattuna on huimat 9,9 %. Myyntiä ovat vauhdittaneet muun muassa uudet koti-, lemmikki-, vene- ja metsävakuuttamisen tuotteet. Samaan aikaan korvausmenojen kasvu pysyi maltillisena. Kokonaistulos ensimmäisen vuosipuoliskon osalta on 8,3 miljoonaa euroa.

– Myynnissä on tehty hyvää työtä ja myös sijoitusmarkkinat ovat kääntyneet suotuisammiksi kuin viime vuonna, toteaa Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio.

Liikekulujen osalta Turva on pysynyt hyvin budjetissa. Turvan Helsingin toimisto muutti keväällä uusiin tiloihin Hakaniemessä. Myös pääkonttorin tiloja Tampereella on uudistettu.

Hymyä yhdessä Pete Parkkosen kera

– Vuosi alkoi mainiosti, kun tammikuussa rikkoontui 200 000 henkilöasiakkaan raja. Saimme alkuvuonna Innostavimmat työpaikat -kyselyssä Suurin nousija -tittelin. Lisäksi olemme viettäneet erityistä hymyn vuotta brändilähettiläämme Pete Parkkosen kanssa, Raunio kertoo.

Pandemia on tyrmännyt pääosin suunnitelmamme osallistua livetapaamisiin ammattiliittojen tilaisuuksissa tänäkin vuonna. Olemme kuitenkin osallistuneet liittojen tapahtumiin virtuaalisesti ja loppukesän asuntomessuille pystytimme pitkästä aikaa ulkoständin.

Kesän aikana olimme jälleen mukana tukemassa nuorten työllistymistä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Kaupunki työllistää nuoria jäätelökioskien pyörittämiseen ja tarjoaa näin sen tärkeän ensimmäisen työpaikan ja kokemusta asiakaspalvelusta.

– Vakuutusyhtiökin on yhteiskunnallinen vaikuttaja ja lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttaminen on meille yksi tapa toteuttaa arvojamme. Tätä työtä teemme jatkossakin, pohtii Ville Raunio.

Katso myös: