Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Pirkan Kierros tulee taas, oletko valmis!

22.6.2020 - Turva mukana

Jo yli 40 vuoden ajan perinteikkäät Pirkan Kierros -tapahtumat ovat saaneet suomalaiset kuntoilijat liikkeelle Pirkanmaan alueella. Poikkeuksellisen kevään vuoksi Pirkan Pyöräilyn ajankohtaa on siirretty, mutta onneksemme pääsemme nauttimaan urheilujuhlan tunnelmasta ja liikunnan ilosta normaalia myöhempänä ajankohtana. Olemmekin 110-vuotis juhlavuotenamme mielellämme mukana osallistumassa ja tukemassa paikallisia urheilutapahtumia!

Pirkan Pyöräily siirretty elokuulle

Tänä vuonna Suomen suurin pyöräilytapahtuma Pirkan Pyöräily järjestetään sunnuntaina 23.8.2020. Klassikoksi muodostunutta pyöräilytapahtumaa on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Viime vuosina tapahtuma on kerännyt paikalle yli kolme tuhatta polkijaa. Tarkkasilmäisimmät voivat nähdä tänä vuonna myös Turvalaisia polkemassa pyöräilyreiteillä Turva-jopoillaan!

Päämatkat, 217 kilometrin Pitkä Pirkka ja 134 kilometrin Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä (40km) tarjoaa urheiluelämyksiä vähemmän polkeneille ja Lilliputti (4km) soveltuu koko perheen yhteiseksi reitiksi. Varsinaisen pyöräilypäivän jälkeen, yleensä seuraavan viikon perjantaina järjestettävä Pirkan Yöpyöräily on tänä vuonna peruttu.

Lisätietoa muun muassa pyöräilyreiteistä, keskinopeus- ja lähtöryhmistä sekä tavoiteajoista löydät Pirkan Kierroksen kotisivuilta www.pirkankierros.fi.

Turvan asiakkaana alennusta osallistumismaksuista

Turva sponsoroi tänäkin vuonna Pirkan Kierrosta ja Turvan asiakkaat saavat alennuksen Pirkan Kierroksen tapahtumien osallistumismaksuista. Ilmoittautuessasi tapahtumiin osoitteessa pirkankierros.fi olet oikeutettu viiden euron alennukseen. Turvan kampanjakoodi on 88782 (kysytään ilmoittautumiskaavakkeessa). Alennus on voimassa ennakkoon ilmoittautuessasi pirkankierros.fi-sivuston kautta. Ennakkoilmoittautuminen Pirkan Pyöräilyyn päättyy sunnuntaina 16.8.2020.

Tapahtumat vuonna 2020:

43. Pirkan Pyöräily sunnuntaina 23.8. (Yöpyöräily on peruttu!)
42. Pirkan Soutu lauantaina ja sunnuntaina 1.–2.8. (Retkisoutu keskiviikkona 5.8.)
Huom! 51. Pirkan hölkkä siirretään vuodelle 2021. Lue lisää tapahtuman tiedotteesta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Pirkan Kierros toimisto
puh. 050 408 5111
sähköposti: toimisto(ät)pirkankierros.fi
ilmoittautuminen: www.pirkankierros.fi

Katso myös: