Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vakuutusasiat hoituvat vaivattomasti myös toimistojen ollessa kiinni

18.3.2020 - Turvassa tapahtuu

Rajoittaaksemme omalta osaltamme koronaviruksen leviämistä, olemme päättäneet sulkea toimipaikkamme toistaiseksi 17.3.2020 alkaen. Onneksi meihin saa yhteyden monilla eri tavoilla, jos vakuutusasiat mietityttävät tai kaipaavat päivitystä.

Soita meille

Puhelinpalvelustamme 01019 5110 tavoitat turvalaiset maanantaista perjantaihin klo 8-18 ja saat avun kaikkiin vakuutusasioihin.

Yritysten vakuutusasioissa palvelee numero 01019 5107 maanantaista perjantaihin klo 8-17. Soittamalla hoituvat niin uusiin kuin jo hankittuihin vakuutuksiisi liittyvät pulmat ja tarpeet.

Chattaile kanssamme

Manselainen chat-robottimme Teppo päivystää verkkosivujemme chatissä uutterasti ympäri vuorokauden, ja lisäksi chatissä palvelevat myös Tepon ihmiskollegat arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-14.

Kokeile ajanvarauspalvelua

Ajanvarauspalvelussamme voit helposti päättää, milloin ja kuinka haluat vakuutuasioitasi hoitaa. Voit varata ajan esimerkiksi puhelinkeskustelua tai verkkotapaamista varten, kun sinulle parhaiten sopii. Halutessasi voit myös jättää meille tarjouspyynnön, jolloin palaamme asiaan vakuutustarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Ole yhteydessä paikalliseen edustajaan

Kattava edustajaverkostomme on valmiina auttamaan sinua. Toimipaikkalistauksestamme löydät paikallisen edustajasi yhteystiedot helposti.

Asioi verkkopalvelussa

Turvan verkkopalvelussa voit esimerkiksi tarkastella ja muuttaa vakuutus- ja asiakastietojasi, ilmoittaa vahingosta tai ottaa käyttöön paperittoman palvelun, jolloin saat vakuutuspostit ja -laskut kätevästi suoraan verkkopalveluun.

Verkkopalvelussa voit lisäksi muun muassa tehdä ajoneuvon liikennekäytöstä poiston ja liikennekäyttöön oton tai ajoneuvon luovutusilmoituksen. Lue lisää verkkopalvelusta.

Osta verkosta

Vakutuslaskurimme avulla voit laskea eri vakutuusten hintoja ja ostaa vakuutuksia myös suoraan verkkokaupastamme.

Katso myös: