Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tjäreborgin lentoliikenne jatkuu

24.9.2019 - Matkavakuutus

Tjäreborg kertoo, että heidän ja pohjoismaisten sisaryhtiöiden lentoliikenne jatkuu normaalisti tänään tiistaina 24.9.

– Jos sinulla on matkavaraus, jonka lähtöpäivä on tänään tiistaina 24.9, lentosi lähtee normaalisti. Mikäli lennon aikatauluun tulisi muutos, ilmoitamme siitä varanneille asiakkaille tekstiviestillä. Myös lomakohteissa olevat asiakkaat saavat tietoa paluulennoista tekstiviestillä.

Tjäreborgin omistaja Thomas Cook Group ilmoitti ajautumisesta konkurssiin varhain maanantaiaamuna. Tällä oli vaikutuksia myös konserniin kuuluvan lentoyhtiön Thomas Cook Airlines Scandinavian lentoihin, ja useita lentoja jouduttiin maanantaina perumaan. Lomakohteissa olevien paluulennot kotiin pyritään järjestämään mahdollisimman pian.

– Ymmärrämme, että tilanne on aiheuttanut huolta ja ylimääräistä vaivaa asiakkaillemme, ja olemme erittäin pahoillamme siitä, tiedotteessa todetaan.

Hotellimaksuissa voi ilmetä yhä ongelmia

Konkurssiuutisten vuoksi hotelleissa on ilmennyt maksuihin liittyviä ongelmia. Lähipäivinä vastaavat ongelmat voivat edelleen esiintyä, kunnes Tjäreborg on yhteydessä yhteistyökumppaneihinsa ja tilanne selvitetään.

Lisätietoja saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston palvelunumerosta +358295053193 arkipäivisin klo 8.00-16.15 ja KKV:n verkkosivuilta kkv.fi.

Katso myös: