Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Janne Komulainen myyntijohtajaksi Vakuutusyhtiö Turvaan

3.9.2019 - Turvassa tapahtuu

Janne Komulainen on aloittanut 2.9. Turvan myyntijohtajana vastuualueenaan yritysvakuuttaminen.

Komulainen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta pääaineenaan vakuutustiede. Sivuaineinaan hän opiskeli juridiikkaa, johtamista sekä rahoitusta.

Komulaisella on laaja ja hyvin monipuolinen työkokemus pääasiallisesti vakuutusalalta. Turvaan Janne Komulainen siirtyi OP-ryhmän kumppaniyhtiö Opset Oy:stä, jossa hän toimi liiketoiminta-alueen päällikkönä ja vastasi vakuutusliiketoiminnasta neljän vuoden ajan.

– Olen äärimmäisen onnellinen, että olen tällä hetkellä Turvassa ja toivon, että pääsen tutustumaan mahdollisimman moniin ihmisiin ja tekemään mahdollisimman monen ihmisen kanssa yhteistyötä.

– Peruslukujen kautta tiedän, että Turva on kannattava yhtiö ja Turvassa työskentelee reilu 300 työntekijää. Tiedän myös sen, että Turvassa palvellaan asiakaslähtöisesti ja on inhimillinen työnantaja, mikä kaikuu itseasiassa paljon muihin yhtiöihin.

Uutta työpaikkaa kohtaan Komulaisella onkin paljon odotuksia.

– Olen kuullut erityisesti paljon hyvää Turvan asiakastyytyväisyydestä, mutta myös työntekijätyytyväisyydestä. Palan halusta oppia tuntemaan Turvaa yhtiönä ja kaikkia näitä ihmisiä, jotka tätä hienoa työtä tekevät.

Johtajana Komulainen on ihmislähtöinen, mutta uskoo myös tiedolla johtamiseen. Siksi hän tarttuukin suurella sydämellä ja intohimolla uusiin tehtäviin.

– Uskon vahvasti, että minun vahvuuteni eli luontainen ihmisten kanssa työskentely ja vakuutusalan laajamittainen kokemus sekä erittäin kova halu ja kyky tehdä tulosta mahdollistavat sen, että pystyn auttamaan Turvaa kehittymään ja menestymään entisestään.

Katso myös: