Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Vakuutusmyyjän työ on ihmisten palvelemista

9.7.2019 - Turvassa tapahtuu

Joona Koivisto, 33, on työskennellyt Turvassa vakuutusedustajana vuodesta 2014. Aloittaessaan hän ei vielä osannut aavistaa kuinka asiakaslähtöistä myyjän työ loppujen lopuksi on.

– Ensimmäinen vuosi oli minulle intensiivistä oppimisen aikaa. Oivalsin, että myynti on ensisijaisesti asiakaspalvelua eli ihmisten kuuntelemista ja auttamista, kertoo Joona.

Toinen tärkeä oivallus oli, että työssä menestyminen vaatii ahkeruutta ja tavoitteellisuutta. Vakuutusmyyjät tekevät Turvassa töitä yrittäjinä eli itsensä johtaminen on tärkeää.

– Jotta työssä menestyy, oma ajankäyttö pitää hallita.

Yrittäjyys tarjoaa vapautta, mutta myös vastuuta.

– Se, että voit valita lomat tai pitää vapaapäivän spontaanisti, tulee vasta onnistumisen jälkeen eli kun hallitset oman kalenterin ja aikataulut, Joona muistuttaa.

Joona pyrkii itse pitämään kiinni säännöllisestä työajasta, jotta ehtii viettämään aikaa päivittäin myös kotona. Työssäjaksamisen kannalta perhe ja harrastukset ovatkin hänelle avainasemassa.

Onnistumiset jaetaan Turvassa

Parasta vakuutusedustajan työssä ja Turvassa Joonalle on se, että hän saa kehittää osaamistaan jatkuvasti. Tämän mahdollistaa avoin ja kannustava työilmapiiri sekä asiantuntevat esimiehet.

– Yrittäjäsuhdetta arvostetaan Turvassa ja esimiehiltä saa aina tukea halutessaan.

– Myyjät eivät kilpaile keskenään vaan iloa ja onnistumisia jaetaan. Se, että kollegalla menee hyvin on kaikkien etu, jatkaa Joona.

Turva tarjoaa vakuutusmyyjille oivat puitteet työssä menestymiseen; valmista asiakaspohjaa sekä mahdollisuuden päästä toivomaansa tulotasoon.

– Se, että voi omalla ahkeruudella vaikuttaa ansioihin ja pystyy näin elättämään oman perheen, tekee työstä entistä merkityksellisempää, Joona päättää.

Turva etsii parhaillaan myynnin ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen.
Lue lisää ja jätä hakemuksesi täällä.

Katso myös: