Vakuutusedustajaksi Oulun tai Joensuun myyntialueille

30.11.2018 - Rekrytointi

Tule töihin Turvaan!

Tule vakuutusedustajaksi Turvaan Joensuun tai Oulun myyntialueelle!

Turvassa toimii eri puolilla Suomea noin 70 päätoimista vakuutusedustajaa, jotka itsenäisinä yrittäjinä myyvät Turvan vakuutuksia. Vakuutusedustajan tehtävä sopii sinulle, jos olet aktiivinen, myyntihenkinen ja pidät ihmisten parissa toimimisesta. Voit määrätä itse työskentelyaikasi ja rakentaa omat tavoitteesi.

Autamme jokaisen edustajan uran alkuun koulutuksella, jonka jälkeen edustaja toimii yrittäjänä Turvan organisaation tuella. Toiminnan alussa tuemme taloudellisesti (6 kk) ja tarjoamme käyttöön nykyaikaiset toimitilat keskeisellä sijainnilla. Sinusta voi tulla itsenäinen Turvan vakuutusedustaja aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi riippumatta.

Jos olet kiinnostunut reilujen vakuutusten myymisestä ja omaehtoisesta työskentelystä kannustavassa ympäristössä, ota yhteyttä!

Lisätiedot Joensuun myyntialue

Lisätietoja aluepäällikkö Jukka Juntunen, puh. 040 509 4138 tai sähköpostitse jukka.juntunen@turva.fi.

Lisätiedot Oulun myyntialue

Lisätietoja aluepäällikkö Jouni Haukijärvi puh. 050 327 4315 tai sähköpostitse jouni.haukijarvi@turva.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n 14.12.2018 mennessä rekrytointijärjestelmässämme.

Vakuutusedustajia etsitään nyt useammalla myyntialueella, joten tarkistathan, että lähetät hakemuksesi oikean alueen ilmoitukseen.

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan sopimuksen allekirjottamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuneesta laista Finanssivalvonnan sivuilta.


Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksenamme on huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella.

Katso myös: