Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva selviytyi Vuoden työnantaja -kilpailun finaaliin

21.11.2017 - Rekrytointi

Turva on yksi kymmenestä toimivasta yrityksestä, jotka ovat selviytyneet tänä vuonna Pirkanmaan Vuoden työnantaja -kilpailun finaaliin. Kilpailuun tehtiin ilmiantoja yhteensä 88:sta mukavaksi koetusta työpaikaista.

Kilpailun järjestää Tammerkosken Nuorkauppakamari, ja voittajan valinnassa otetaan huomioon muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen. Tänä vuonna erityisenä huomion kohteena on henkilöstön hyvinvointi.

Turvan kanssa tittelistä kilvoittelevat Bear IT, Framery, Koti Puhtaaksi, Maarakennus T.Haavisto, MarkkinointiAkatemia, Pirkanmaan Osuuskauppa, Tampereen Perheravintolat, Tampereen Sähkölaitos ja Triuvare.

Pirkanmaan vuoden 2017 työnantaja palkitaan 25. tammikuuta Kulttuuriravintola Kivessä järjestettävässä tilaisuudessa. Pääpalkinnon saajan lisäksi valitaan kaksi muuta yritystä, jotka saavat kunniamaininnan. Voittajan valitsee raati, johon kuuluu edustajia muun muassa Tampereen kaupungilta, Pirkanmaan Yrittäjistä, TE-keskuksesta sekä edellisen vuoden voittajasta Solitasta.

Kilpailussa palkitaan myös yleisön suosikki, jota voi äänestää kilpailun verkkosivuilla. Äänestys ei ole vielä alkanut, mutta kun on sen aika, käy äänestämässä Turva voittoon!

Katso myös: