Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Etsimme vakuutusedustajaa Vaasaan

23.11.2016 -

Toimintamme kasvaessa haemme yrittäjäpohjalta toimivaa VAKUUTUSEDUSTAJAA Vaasan myyntialueelle.

Tehtäviisi kuuluu:
- uusien yksityistalouksien hankinta
- vakuutustarpeiden kartoitus ja vakuutusten myynti

Odotamme sinulta tavoitteellista myyntiotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Jos olet yrittäjähenkinen ja omaat halua sekä intoa tuloksen tekemiseen, niin me tarjoamme sinulle koulutuksen sekä hyvän ansiotason, joka riippuu omasta työpanoksestasi.

Olemme erityisesti ammattiliittojen kanssa yhteistyötä tekevä valtakunnallinen keskinäinen vakuutusyhtiö. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme LähiTapiolan vapaaehtoisia henkivakuutuksia ja eläkeyhtiö Elon lakisääteisiä työeläkevakuutuksia.

Asiakkaamme ovat pääasiassa palkansaajaperheitä, yhteisöjä ja pk -yrityksiä. Tarjoamme heille parasta mahdollista palvelua. Siksi panostamme myös henkilöstöömme.

Tuoreessa EPSI Rating -vakuutustutkimuksessa Turvan asiakkaat antoivat vakuutusyhtiölleen korkeimman arvosanan asiakastyytyväisyydessä, ja Turva paransi ainoana vakuutusyhtiönä arvosanaansa edellisestä vuodesta. Turvan asiakkaat kokevat myös saavansa parhaiten vastinetta rahalleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiesimies Kauko Niemi, puh. 050 555 8548.
Lähetäthän hakemuksen ja cv:n viimeistään 15.12.2016 osoitteeseen kauko.niemi@turva.fi.

Katso myös: