Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva uudistuu

Rakennamme mutkatonta ja uudistunutta Turvaa. Panostamme palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä niihin asioihin, joita sinä ja muut asiakkaamme olette meiltä toivoneet. Näiden uudistusten valmistuttua olemme valmiit turvaamaan sinun ja rakkaidesi arjen myös tulevaisuudessa.

Hanke on suuri ja vie jokusen vuoden ennen kuin kaikki osaset loksahtavat kohdilleen. Käynnissä olevaa mittavaa uudistusta kuvaamme talolla, jota Turva rakentaa. Koko "talo" ja kukin kerros on räätälöity Turvan ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Katso oheisesta videosta, miten työ etenee.

Uusi verkkopalvelu työn alla, välivaiheen ajaksi palautamme aiemman

Avasimme marraskuussa uudemman version Turvan asiakkaan verkkopalvelusta. Kirjautumisen takana oleva verkkopalvelu on pitkälti samankaltainen kuin edellinenkin versio, mutta ulkoasultaan modernimpi ja mobiilikäytössä edellistä verkkopalvelua selkeämpi. Osa toiminnoista oli puolestaan tässä verkkopalvelussa suppeampaa kuin vanhassa.
Olette antaneet meille palautetta, että aiemman verkkopalvelun toiminnallisuudet olivat parempia ja siksi päätimme ottaa sen takaisin, kunnes kokonaan uusittu verkkopalvelumme valmistuu. Toivomme saavamme sen käyttöön vielä tämän vuoden aikana.

Asiointi on nyt entistä helpompaa uudistuneen TaskuTurva-mobiilisovelluksen avulla

TaskuTurva on Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten oma mobiilisovellus. Sen avulla tunnet vakuutusturvasi entistä paremmin ja voit tarkastella vakuutuksiasi missä ja milloin vain. Uudistuneen TaskuTurvan kautta hoidat myös helposti laskut ja viestittelet kanssamme.

Tutustu TaskuTurvaan