Töihin Turvaan

Palveluksessamme on noin 300 vakuutusalan ammattilaista joista puolet työskentelee pääkonttorissa Tampereella ja puolet ympäri Suomen palvelutoimistoissa. Tehtävämme sijoittuvat pääosin vakuutusten ja korvausten käsittely- ja asiantuntijatehtäviin sekä asiakaspalveluun ja myyntityöhön. Näiden lisäksi Turva tarjoaa työtä erityisalojen kuten talouden, hallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Turvassa ollaan tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria. Näin kertovat henkilöstötutkimukset.

Turva on työpaikka, jossa työskentely on mielekästä ja kannustavaa. Turva on aidosti kiinnostunut henkilöstönsä hyvinvoinnista ja toimii aktiivisesti hyvinvoinnin edistämiseksi. Henkilöstöllä on laajat vaikuttamisen mahdollisuudet päätöksentekoon ja sen valmisteluun. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehitämme eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen. Turvassa kannustetaan myös omaehtoisen hyvinvoinnin ylläpitoon, mitä tukee työnantajan järjestämä monipuolinen liikuntatarjonta.

Avoimet työpaikat

Siirry tästä katsomaan avoimia työpaikkojamme.

Kaikki hakemukset käsitellään sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme, joten sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme voi ottaa huomioon. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelosi. Rekrytointijärjestelmäämme voit tallentaa hakijaprofiilisi, joten sinun ei tarvitse tehdä koko hakemusta uudelleen, mikäli haet useampaa avoinna olevaa tehtävää. Hakemuksesi tiedot ovat täysin luottamuksellisia.

Jos haet samanaikaisesti useampaa tehtävää, jätä kaikkiin erillinen hakemus.

Ellet löydä avoimista tehtävistämme sopivaa, kannattaa täyttää avoin hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Avoimet hakemukset pysyvät tietokannassamme 6 kuukautta hakemuksen jättämisestä, mikä jälkeen hakemus poistuu automaattisesti.

Halutessasi voit selata tai muokata lähettämiäsi hakemuksia.


Tutustu myös: