Töihin Turvaan

Työpaikat

Turva on keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka toiminnan tarkoitus on huolehtia omistaja-asiakkaidensa taloudellisesta turvallisuudesta järjestämällä vahinko-, henki- ja eläkevakuutusturva sekä sijoitus- ja pankkipalvelut Turvan kautta.

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki vahinkovakuutukset, minkä lisäksi välitämme LähiTapiola-ryhmän lakisääteisiä työeläkevakuutuksia sekä vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia.

Avoimet työpaikat

Siirry tästä katsomaan avoimia työpaikkojamme.
Turvan rekrytointijärjestelmä

Kaikki hakemukset käsitellään sähköisessä rekrytointijärjestelmässämme, joten sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme voi ottaa huomioon. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelosi. Rekrytointijärjestelmäämme voit tallentaa hakijaprofiilisi, joten sinun ei tarvitse tehdä koko hakemusta uudelleen, mikäli haet useampaa avoinna olevaa tehtävää. Hakemuksesi tiedot ovat täysin luottamuksellisia.

Jos haet samanaikaisesti useampaa tehtävää, jätä kaikkiin erillinen hakemus.

Ellet löydä avoimista tehtävistämme sopivaa, kannattaa täyttää avoin hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Avoimet hakemukset pysyvät tietokannassamme 6 kuukautta hakemuksen jättämisestä, mikä jälkeen hakemus poistuu automaattisesti.

Halutessasi voit selata tai muokata lähettämiäsi hakemuksia.


Etsimme edustajia Kuopion, Mikkelin ja Joensuun alueille

“Tämän työn paras puoli on vapaus.”

“Turvalla on hyvät vakuutustuotteet. Kun saa tehtyä ison kaupan, sitä fiilistä hakee lisää.

Voin sovittaa aikataulut perheen mukaan, ja esimieheltä saa tukea myyntityöhön. Jos jaksaa painaa hommia, tienesteissä ei ole kuin taivas rajana.”

– Riku Mäkinen, Turvan vakuutusedustaja jo kuuden vuoden ajan.

Etsimme nyt edustajia Kuopion, Mikkelin ja Joensuun alueille.

Katso lisätietoja täältä.