Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turvassa on jo yli 10 000 yritysasiakasta!

30.12.2021 - Yritysvakuutus

Turvassa saavutettiin lokakuun lopussa eräänlainen merkittävä merkkipaalu, sillä 10 000 yritysasiakasta oli siihen mennessä luottanut vakuutusasiansa Turvaan. Kymmenestuhannes Turvan yritysasiakas oli Paula ja hänen lemmikkieläintuhkaamonsa Orimattilassa.

Paulan sekä hänen miehensä asiakkuus Turvassa juontaa juurensa vuoteen 2014, jolloin Turvan yritysmyyntipäällikkö Jukka Vesanen vieraili ensimmäistä kertaa pariskunnan kotona. Vierailun aikana hiottiin samalla kertaa talon isännän LVI-alan yrityksen sekä kotitalouden vakuutussopimukset kuntoon.

”Ajattelin ensin, että lapset hyppivät kerrossängyltä lattialla hirsitalon viereisessä huoneessa. Muuten arvaus meni oikein, mutta hyppääjät olivatkin Maine Coon -kissoja, jotka ovat maailman suurinta kissarotua. Tämä jäi elävästi mieleen asiakaskäynnillä vuonna 2014”, Vesanen naurahtaa ja muistelee ensikäyntiään pariskunnan luona.

Sittemmin isännän yritystoiminta on kasvanut huimasti. Talouden emännän, Paulan, kiintymys eläimiin näkyy edelleen vahvasti pariskunnan tiluksilla. Pihapiiriin on ilmestynyt kissala ja viime kesänä laitettiin vakuutukset kuntoon rakenteilla olevalle lemmikkieläintuhkaamolle.

Yrittäjyys on kulkenut vahvasti sekä Paulan että hänen miehensä suvuissa. Rakennusalan hankintapäällikkönä aiemmin työskennelleen Paulan unelmat oman yritystoiminnan pyörittämisestä lähtivätkin liikkeelle puolison ehdotuksesta. Selvitystöiden jälkeen ilmeni, että tuhkaamon perustaminen vaati toiminnalleen ympäristöluvan. Sen hankkimisessa meni loppujen lopuksi noin puoli vuotta.

”Kävin tutustumassa toimintaan eräässä tuhkaamossa, ja sen jälkeen uskalsin ryhtyä toimeen. Hankittiin tontti Pennalasta, Orimattilan kaupungilta, minkä jälkeen aloitettiin rakennustyöt”, Paula kertoo.

Yritystoiminnan aloittaminen on vaatinut jonkin verran selvitys- ja valmistelutöitä alle – tuhkaamon rakennusprojekti lienee näistä suurin. Varsinaisen yritystoiminnan on tarkoitus alkaa helmikuussa 2022.

Onnea ja menestystä tulevaan, Paula!


Turvassa myös yritysasiakkaiden asiointi on pyritty tekemään mahdollisimman mutkattomaksi. Yritysasiakkaan vakuutuksista huolehtii yksi yhteyshenkilö, joka vastaa yrityksen, yrittäjän sekä hänen kotitaloutensa vakuutusasioista kokonaisvaltaisesti. Näin yrittäjät voivat keskittyä siihen olennaiseen, yritystoimintaansa.

Lue lisää ja pyydä tarjous turva.fi/yritysasiakkaat

Katso myös: