Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Aikaa ja malttia hiihtolomaliikenteeseen

19.2.2021 - Tuoteuutiset

Hiihtolomaliikenne starttaa tänä viikonloppuna ja samaan aikaan lähiviikoille on odotettavissa lumisateita ja liukkaita tienpintoja. Lisääntyvä liikennemäärä ja haastava keli kannattaa huomioida jo matkan suunnittelussa – varaa aikaa enemmän ja kevennä kaasujalkaa.

Talvi aiheuttaa ruuhkia myös korvauspalvelumme puhelinlinjoille, joten suosittelemme uusissa vahingoissa tekemään vahinkoilmoituksen verkossa ja tiedusteluissa lähettämään meille viestiä verkkopalvelun kautta. Chatissa palvelemme ma-pe 9-16.

Lasivahingoissa voit aina asioida suoraan kumppaneillamme Carglass, Incar tai Pilkington. Vahinkoilmoitusta tai yhteydenottoa meille ei tarvita.

Jos vahinko kuitenkin sattuu

Kaskovakuutus auttaa hädässä. Mikäli auto jättää tienpäälle ja tarvitset hinausta, apuvirtaa tai neuvoa matkan jatkamiseen, soita suoraan hätäpalveluumme. Turvan hätäpalvelun (24h) numerosta 01019 5111 voit tilata tarvittaessa hinauksen paikalle. Mikäli autolle aiheutui vaurioita, tulee siitä tehdä vahinkoilmoitus.

Vahinkoilmoituksen voit kätevimmin tehdä Turvan verkkopalvelussa tai soittamalla korvauspalveluumme p. 01019 5108. Huomaathan, että puhelinpalvelumme saattaa ruuhkautua liukkaiden kelien aikaan, joten suosittelemme ilmoituksen tekemistä verkossa.

Katso myös: