Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Kuluttaja: Turvan liikennevakuutus ja Turvakasko nousivat testivoittajiksi

11.12.2019 - Tuoteuutiset

Kuluttaja-lehti laittoi numerossaan 8/2019 testiin autovakuutukset eli liikenne- ja kaskovakuutukset. Turvan liikennevakuutus ja Turvakasko nousivat upeasti testin kärkeen kokonaispisteillä 74/100.

Testissä tarkasteltiin muun muassa vakuutusten hintoja esimerkkiasiakkailla, liikennevakuutuksen bonuksia, kaskon ehtojen kattavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä.

”Kasko kattaa vahingot monipuolisesti, ja asiakkaat ovat yhtiöön tyytyväisiä. Moitittavaa on vaikea löytää”, kuvataan testissä Turvan vakuutuksia, jotka päihittivät markkinoiden muut vaihtoehdot tiukassa kilpailussa.

Testissä on mukana kahdeksan yhtiön liikenne- ja kaskovakuutukset, eli kaikkien Suomessa autovakuutuksia tarjoavien yhtiöiden. Monipuoliseen ja kattavaan testiin voit tutustua tarkemmin Kuluttaja-lehden verkkosivuilla (koko testi maksullinen) tai lehden numerosta 8/2019.

Turvakasko – monipuolista turvaa

Turvakasko sopii erityisesti kuskeille, jotka ovat paljon tien päällä ja haluavat tavallisten kaskoturvien lisäksi muun muassa lunastusedun, pysäköintiturvan ja turvan lasivahinkojen varalta.

Turvakasko sisältää myös bonusturvan, jolla suojaat bonuksesi vahingolta jo kolmen vahingottoman vuoden jälkeen. Turvakasko on erinomainen valinta uudelle autolle, ja siihen on saatavilla halutessasi sijaisautoetu. Sijaisauton avulla pääset jatkamaan matkaa, vaikka vahinko sattuisi.

Muista myös vain ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen tarjolla oleva Liittokasko. Liittokasko on vielä Turvakaskoakin laajempi, mutta koska se on tarjolla vain liittojen jäsenille, se ei ollut testissä mukana. Liittokasko sisältää muun muassa pysäköintiturvan, lunastusedun sekä bonusturvan, jonka myötä bonuksesi ei tipu vahingon sattuessa. Tutustu autovakuutuksiimme täällä.

Katso myös: