Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Turva ja pesäpalloseura Manse PP yhteistyöhön

1.4.2020 - Turvassa tapahtuu

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva ottaa ylpeänä ensiaskeleensa kansallispelimme pesäpallon parissa, kun aloitamme yhteistyön tamperelaisen Manse PP:n kanssa.

Manse PP Edustus ry:n myyntipäällikkö Vesa Rannalla on hymy herkässä, kun näinä merkillisinä aikoina, jolloin ilon aiheet ovat tervetulleita, pääsee kertomaan uutisen uudesta pääyhteistyökumppanista.

”Kyllä, ja nyt ei ole kysymys aprillipilasta vaan olen erittäin iloinen kun voimme julkaista uuden pääyhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan!”

”Tuntuu mukavalta, kun yhteistyö- ja vakuutuskumppaniksemme on saatu paikallinen, pitkät perinteet omaava toimija Turva. 110 vuoden kokemuksella vakuutussektorilla toimivalla yhtiöllä on varmasti näkemystä erilaisissa tilanteissa toimimisessa, joten tuntuu siltä että voimme Manse PP:ssä sanoa, Hymyile, olemme Turvassa”, Ranta jatkaa.

Yhteinen sävel uusien yhteistyökumppaneiden välille löytyikin nopeasti, paljasjalkaisia tamperelaisia kun tässä ollaan.

”Jo ensimmäisistä keskusteluista lähtien tuntui että meillä molemmilla oli vahva tahtotila lähteä tekemään uutta tarinaa yhteistyön saralla ja nostamaan paikallisuutta vahvasti esille”, Ranta tunnelmoi.

Manse PP tuli ensimmäisten joukossa mieleen, kun Turvassa mietittiin sopivaa tapaa tehdä markkinointiviestintää sponsoroinnin kautta.

”Manse PP sopiikin arvoiltaan sekä toimintatavoiltaan loistavasti meidän kumppaniksi. Vakuuttaminen on myös joukkuelaji ja on ilo toivottaa pesäpallon ystävät hymyillen kotipesään Turvaan. Tietenkin tamperelaisena vakuutusyhtiönä haluamme myös omalta osalta tukea paikallisen joukkueen menestystä”, kommentoi Heidi Jokisalo, Turvan markkinointipäällikkö.

Turvan toimitusjohtaja Ville Raunio on on tyytyväinen, että erityisesti nyt voimme tukea monelle tamperelaiselle tärkeää seuraa.

”Turva haluaa olla tukemassa Suomen kansallispeliä. Etenkin tässä vaikeassa ja erikoisessa ajassa, on meille hieno mahdollisuus tätä kautta auttaa Manse PP:tä taloudellisesti ja tarjota turvallista selkänojaa omalta osaltamme. Toivomme ja uskomme, että pesäpallo tuo paljon iloa, liikuntaa ja hyvää mieltä pelaajille, heidän perheilleen, katsojille sekä lajin harrastajille”, Raunio avaa yhteistyön merkitystä.

Tutustu seuraan Manse PP:n verkkosivuilla!

Katso myös: