Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Sinä valitset ajan, paikan ja kanavan – Me palvelemme

9.12.2019 - Turvassa tapahtuu

Turva on avannut 9.12.2019 verkkosivuilleen sähköisen ajanvarauspalvelun, jonka kautta asiakas voi varata tapaamisaikoja myyntineuvottelijoille, asiakasneuvojille, edustajille ja yritysmyyntipäälliköille. Asiointi hoituu kanssamme kätevästi ilman jonotusta puhelimitse, toimistolla, verkkotapaamisessa tai vaikkapa kotisohvalla.

Ajan varaaminen turva.fi –sivustolla on mutkatonta. Ensin tulee valita tapaamisaihe ja toivottu tapaamiskanava, jonka jälkeen ajanvaraustyökalu tuo tarjolle valintoihin sopivien asiakaspalvelijoiden vapaita aikoja. Tapaamisaikoja pystyy varaamaan kuukauden päähän. Lopuksi vahvista varaus antamalla yhteystiedot ja näin saat vahvistus- ja muistutusviestin sähköpostiisi tai puhelimeesi valintasi mukaan. Huomioithan, että peruutuslinkki tulee vain sähköpostiin. Ajan voi myös perua soittamalla vahvistusviestissä olevaan numeroon.

Muistathan, että meille voi edelleen varata ajan myös puhelimitse tai poikkeamalla toimistoon. Ja toimistoihimme voi aina tulla asioimaan myös ilman ajanvarausta.

Tutustu tarkemmin sähköiseen ajanvaraukseen ja sovi tapaaminen täällä.

Katso myös: