<link rel="stylesheet" href="/cs/chat/stylesheets/turva-chat.css"/>
Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Lätkässä Turvaan – Ari Vallin kannattaa suomalaista vakuutusyhtiötä

Entinen jääkiekkoilija, nykyinen kiekkokommentaattori Ari Vallin on syntynyt turvalaiseksi. Millainen tarina siihen liittyy? Miksi Turva on vanhalle joukkuepelaajalle nappivalinta?

Elämässä tärkeää liike ja hyvä tasapaino

Tapparan kasvatti Ari iloitsee, että on saanut nuoruuden jääkiekkoharrastuksesta itselleen ensin ammatin, ja sitten vielä intohimoisen iltatyön tv-kommentaattorina. Päivät kuluvat mielenkiintoisissa hommissa asiakaspäällikkönä Innolinkilla.

Arille elämässä on tärkeintä, että perhe voi hyvin ja terveyttä riittää niin itsellä kuin läheisillä. Liikkumaan pääseminen on elinehto. Hän voitti pelaajaurallaan mm. kuusi Suomen-mestaruutta kolmessa eri seurassa.

Hyvä tasapaino on arjessa avainasemassa.

– Liian kiire ei saa olla, mutta paikoillenikaan en halua jämähtää. Liikkumisen lisäksi parasta on vaimon ja ystävien kanssa vietetty aika. Tykkään myös paljon olla mökillä, se on loistava rauhoittumisen paikka, missä huolet aina väistyvät.

Elämän prioriteetit ovat siis selvät. Millainen vakuutuskumppani tukee parhaiten vauhdikasta elämää?

– Sellainen, jossa palvelu on ensiluokkaista, ja johon saa nopeasti yhteyden, jos haaveri sattuu. Arvostan, että homma etenee mutkattomasti, ja että hinnoittelu on kohdillaan, pihikin kun olen, summaa Ari.

…ja kaikki vakuutukset maaliin!

Ari on ollut koko elämänsä Turvan asiakas. Vakuutusten ottaminen Turvasta tuli niin sanotusti verenperintönä, sillä hänen äitinsä oli Turvassa töissä 30 vuotta. Kun omaa omaisuutta alkoi kertyä, Turva oli itsestään selvä valinta.

– Kun hankin aikoinaan ensimmäisen kevarini, otin sen vakuutukset Turvasta. Sitten alkoi tulemaan autoa, asuntoa ja muuta, ja kaikki olen vakuuttanut Turvassa. Se on pysynyt elämän käänteissä mukana.

Vakuutuksille on myös ollut tarvetta, kun reissussa on tapahtunut. Barcelonan La Ramblalla Arilta varastettiin puhelin, mutta Turva hoiti asian hienosti.

Sattunut on myös koti-Suomessa. Ilman kaskovakuutusta laskua olisi kertynyt melko paljon.

– Kymmenkunta vuotta sitten iskin auton etupuskurin kulman jäätyneeseen lumipenkkaan. Uusi hoitui Turvan kautta nopeasti tilalle, mutta sai heti kohta kolhun kaistanvaihdossa. Vähän nolotti olla Turvaan taas yhteydessä, että sama puskuri pitäisi vaihtaa uudelleen, muistelee Ari. – Sittemmin olen ollut ratissa jämpti, eikä mitään vastaavaa ole enää sattunut, hän lisää.

"Turvassa hinta-laatusuhde on priimaa"

Ari antaa Turvalle lämpimät suositukset.

– Täällä saa rahalleen vastinetta. Minulle se tarkoittaa ennen kaikkea sujuvaa palvelua. Olen voinut 30 vuotta luottaa, että homma taatusti toimii. Turvassa palvelualttius ja asioinnin helppous on ainutlaatuista. Hymy välittyy jopa puhelimessa!

Plussaa on, että Turva on suomalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tampereella, Arin oman kotikunnan Ylöjärven naapurissa.

Olethan jo ladannut TaskuTurva -mobiilisovelluksen?

TaskuTurvan avulla voit tarkastella vakuutuksiasi ja hoitaa vakuutusasioitasi. Sieltä löydät myös vakuutuksiin liittyvät suorakorvauskortit ja voit viestitellä kanssamme. Tutustu TaskuTurvaan .