Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Tietoa Turvasta

  • Yhtiön virallinen nimi: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
  • Yhtiön kotipaikka: Tampere
  • Henkilöstömäärä: 343 (keskimääräinen lukumäärä 2022)
  • Toimitusjohtaja: Ville Raunio
  • Vakuutusmaksutulo 140,9 M€ (2022)
  • Y-tunnus: 0211695-5

Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatuksenamme on olla ammattiliiton jäsenen paras turva. Haluamme, että vakuutusyhtiöiden joukossa Turva on sydämeltään suurin. Tällä ajatuksella noin 450 turvalaista ympäri maan tekee työtään. 

Turvaa ja turvalaisten toimintaa ohjaavat arvot: vastuullinen, mutkaton ja Hymyile, olet Turvassa!

VASTUULLINEN:
Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme. Keskinäisenä vakuutusyhtiönä juuremme ovat yhteisvastuussa, jonka ajatuksena on, että kannamme riskit yhdessä ja autamme pulaan joutunutta pääsemään taas jaloilleen.

Turvan perustehtävä on tuottaa hyötyä ja taloudellista etua omistaja-asiakkailleen. Vastuullisuus tarkoittaa meille alan parasta huolenpitoa omistaja-asiakkaista, vahvaa vakavaraisuutta, oikein toimimisen kulttuuria, ekologista kestävyyttä ja kotimaisuutta. Nämä ovat toimintamme kivijalka. Kivijalan päälle rakentuvat vastuullisuuden painopisteemme.

Lupauksemme on, että ammattiliiton jäsenen arki on tulevaisuudessa entistä turvallisempaa. Tämä vaatii jatkuvia tekoja niin sosiaalisessa vastuussa, taloudellisessa vastuussa, ympäristövastuussa kuin vastuullisuuden johtamisessa.

MUTKATON:
Asiakkaan asia hoituu Turvassa ilman ylimääräisiä mutkia. Häntä palvellaan mutkattomasti, ymmärrettävästi ja ripeästi. Mutkattomuus näkyy myös Turvan organisaatiossa, joka toimii tehokkaasti niin sisäisesti kuin ulospäin. Prosessit ja päätöksenteko ovat selkeitä ja toimivia, tavoitteena mutkaton mutta vastuullinen ja laadukas yritystoiminta. Asiat hoidetaan kerralla kuntoon.

Turva on oppiva, kehittyvä ja rohkeasti eteenpäin suuntaava organisaatio, joka omalla toiminnallaan vahvistaa myös yhteistyökumppaniensa menestystä.

HYMYILE, OLET TURVASSA!
Turvan menestyksen kulmakivi on erinomainen asiakaspalvelu. Hyvä palvelu syntyy osaavien ammattilaisten tekemänä. Turvassa asiakasta kuunnellaan, palvellaan ja hänet kohdataan. Turva on helposti lähestyttävä ja lähellä asiakasta, ja näin myös asiakasymmärrys on huipputasoa. Tarjoamme asiakkaillemme vakuutusturvan tuomaa mielenrauhaa, jolloin asiakkaan on helpompi keskittyä huomaamaan omat hymyn aiheensa arjen keskellä.

Turvan työntekijöiden ammattitaito ja palveluhenkisyys on huipputasoa. Osaava henkilökunta varmistaa myös sen, että asiakkaan luottamus tulevaisuuteen vahvistuu ja pitkä asiakassuhde kannattaa.

Yhteistyökumppanina Turva on luotettava, mutkaton ja kehittämishaluinen. Pitkä yhteistyö ammattiliittojen kanssa varmistaa, että ammattiliittojen jäsenet saavat kokemukseenperustuvaa, parasta vakuutusalan palvelua.